Dit zijn de low budget tips voor het inrichten van je woonkamer - Womens Favorites
Menu
EUR
Dit zijn de low budget tips voor het inrichten van je woonkamer

Dit zijn de low budget tips voor het inrichten van je woonkamer

 1. Kies een alternatief voor dure meubels

Veel mensen houden van designer meubels. Daar is niks mis mee, maar meubelstukken van ontwerpers zijn vaak duur en dus niet geschikt voor mensen met een klein budget. Er zijn meerdere leuke meubels die je als vervanger kunt gebruiken voor dure design meubelen. Minstens zo mooi en dat voor minder dan de helft van de prijs!

 

 2Verander de sierkussens

Als je het je niet kunt veroorloven om een nieuwe bank te kopen, kun je de zithoek in je woonkamer tóch een nieuwe look geven door andere sierkussens te kopen. Sierkussens zijn ideaal om een ruimte in te richten met een klein budget. Kies in de zomer bijvoorbeeld voor lichte kleuren en in de winter juist voor donkere tinten.

Met relatief weinig middelen kun je de laatste trends volgen, daarnaast zorgt het voor afwisseling in je interieur en voor een nieuwe twist in je woonkamer. 

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Je woonkamer inrichten met spiegels is een goedkoop alternatief voor dure kunstwerken. De spiegels zorgen voor een elegante uitstraling en bijkomend voordeel is dat je woonkamer er ruimer door lijkt! Je kunt spiegels gebruiken om het licht van een raam te reflecteren zodat de woonkamer mooi verlicht wordt. 

Je interieur hoeft niet traditioneel te zijn, probeer eens andere dingen uit die je gewend bent en je zult zien dat het effect erg leuk is! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »