Hoe gaaf: Picknickmanden voor op de fiets zijn hier VERKRIJGBAAR! - Womens Favorites
Menu
EUR
Hoe gaaf: Picknickmanden voor op de fiets zijn bij ons VERKRIJGBAAR!

Hoe gaaf: Picknickmanden voor op de fiets zijn bij ons VERKRIJGBAAR!

Door: Berna Okue Reacties: 0

 

Hoe gaaf: Picknickmanden voor op de fiets zijn bij ons VERKRIJGBAAR!

Een picknickmand voor op de fiets: da's handig toch? Met het mooie weer is een fietstocht met picknickmand een leuk idee. Voornamelijk omdat het van belang is voldoende te drinken.  Met de nieuwste collectie van Womens Favorites hebben wij dé handigste picknickmanden op een rijtje gezet, die gemaakt zijn voor fietsen met een picknickmand.

'Picknickmand voor de fiets Simply'

Handig voor als de fietstas vol zit

Het gevoel van; ik kom niet voor uit als ik fiets, kennen we allemaal. Soms licht het aan de weersomstandigheden, maar het kan óók aan de verdeling van boodschappen in je fietstas liggen. Mocht je tijdens een fietstocht met het gezin een volle fietstas hebben, dan is de oplossing: picknickmand voor op. De balans wordt weer in evenwicht met een fietsmand. Prettig voor lange fietsroutes en ik denk dat je sneller vooruit komt ;)

 

 

Flexibel van fietsmand naar picknickmand

De fietsmand verander je in een handomdraai in een picknickmand. Dé leren gespen die bevestigd zijn aan de picknickmand, zorgt er voor dat je gemakkelijk je picknickmand verwijder van de fiets. Hierdoor draag je, je eten en drinken naar je picknick bestemming.

Waarvan zijn de picknickmanden voor de fiets gemaakt?

De picknickmanden van Womens Favorites zijn gemaakt van rotan. Het materiaal is afkomstig van een rotanpalm (Calamus rotang). Rotan komt voornamelijk voor in tropische regenwouden. Veruit de meeste rotansoorten zijn klimplanten. Er zijn verschillende type rotan die je terug ziet in het assortiment van Womens Favorites. De gebruikte rotan komt uit Midden-Afrika en Indiase subcontinent, aan de voet van de Himalaya. De dikte van rotanstengels varieert van 3 tot 10 centimeter.

Benieuwd naar de collectie van picknickmanden voor op de fiets? Bekijk hier de categorie voor Picknickmanden voor op de fiets

 

 

Meer lezen:

Bekijk óók de zomer picknickmanden van Womens Favorites. Vol met variatie in kleur, vorm en gewicht. Benieuwd? Dan zijn de picknickmanden voor de zomer iets voor jou!

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »