Dag van de sociale rechtvaardigheid - Womens Favorites
Menu
EUR
Dag van de sociale rechtvaardigheid

Dag van de sociale rechtvaardigheid

Door: Berna Okué Reacties: 0

Door de Verenigde Naties is 20 februari uitgeroepen tot 'Werelddag voor Sociale Rechtvaardigheid' (World Day of Social Justice). Ingesteld in 2007 om wereldwijd gelijke kansen voor iedereen te bevorderen. Op deze dag probeert men het bewustzijn te vergroten m.b.t. werkeloosheid, sociale uitsluiting en armoede.

Omgaan met je medemens

De Dag is bedoeld om de focus te leggen op hoe wij zo sociaal mogelijk kunnen omgaan met onze medemens. Want we hebben het hier bijzonder goed, en dan mogen we best een stukje van onze weldaad afgeven aan onze minderbedeelde medewereldbewoners.

Ook gaat het over de sociale rechtvaardigheid in derdewereldlanden in het algemeen. Bijvoorbeeld in India en Afrika, waar de ene helft van de bevolking schatrijk is en de andere helft stress-arm aan het bijten is. Daar mag best wat meer rechtvaardigheid komen.

Wat doen wij als Womens Favorites?

Niet alleen vandaag bundellen wij onze krachten bij elkaar voor fairtrade. Wij doen dit dagelijks. We vinden het enorm belangrijk dat er fairtrade is in de cacao-industrie. We hebben in 2018 een reis afgelegd naar het prachtige continenten van Afrika en Azië. Als consument zie je alleen het eindproduct. Maar hoe wordt een eindproduct gemaakt? Wat is er nodig en zijn de benodigheden er? Het is voor ons duidelijk: kinderarbeid en slavernij komt helaas nog voor. Wat voornamelijk belangrijk is, dat een consument fairtrade producten koopt. Zo geven we bij elke bestelling boven de 15,- een Tony Chocoloney reep weg. Waarom? 100% slaafvrije chocolade moet kunnen.

Lees ook:

Gratis product ontvangen bij je bestelling: Tony Chocoloney reep

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »