Slaafvrije rieten manden kopen  - Womens Favorites
Menu
EUR

Slaafvrije rieten manden kopen 

 

Slaafvrije rieten manden kopen 

In de wereld van vandaag is het moeilijk voor te stellen dat slavernij nog steeds een realiteit is, vooral in verband met alledaagse producten zoals rieten manden. Toch is dit precies wat Zoukie en Nanouk hebben ervaren in hun reis door de duistere kant van de rieten mandenindustrie. Afkomstig uit een klein dorp in Zuid-Azië, werden ze gedwongen om onder mensonwaardige omstandigheden te werken om aan de vraag naar goedkope rieten manden te voldoen.

Het trieste verhaal van Zoukie en Nanouk is geen uniek geval. Over de hele wereld worden boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden uitgebuit in de productieketen van riet en rotan. Vaak onder druk van overheden en grote bedrijven worden deze mensen gedwongen om grondstoffen te verbouwen zonder aandacht voor hun gezondheid en welzijn.

Womens Favorites heeft zich ten doel gesteld om een einde te maken aan deze cyclus van uitbuiting en slavernij. Door rechtstreeks samen te werken met lokale boeren en producenten, kopen we de grondstoffen direct in en zorgen we ervoor dat ze een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Dit betekent dat de boeren die betrokken zijn bij de productie van onze rieten manden kunnen genieten van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en een leefbaar loon verdienen.

Door de directe samenwerking met boeren en producenten zijn we erin geslaagd om slavernij in de productie van rieten manden tot het verleden te laten behoren. Door transparantie, eerlijkheid en respect centraal te stellen in onze bedrijfsvoering, dragen we bij aan een wereld waarin iedereen het recht heeft om in waardigheid te leven en te werken.

Het verhaal van Zoukie en Nanouk is een herinnering aan de strijd tegen slavernij en uitbuiting in de productieketens van alledaagse producten. Bij Womens Favorites streven we ernaar om bewustzijn te creëren rondom dit onderwerp en aan te tonen dat het mogelijk is om op een ethisch verantwoorde manier producten te produceren. Samen met onze klanten en partners blijven we ons inzetten voor een wereld waarin slaafvrije productie de norm is en waar rieten manden kunnen worden genoten, wetende dat ze zijn vervaardigd met respect voor mens en milieu.

De reis van Zoukie en Nanouk is een inspiratie voor ons allen om te blijven strijden voor rechtvaardigheid, gelijkheid en menselijke waardigheid in de wereld van vandaag en morgen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »