Het is een doordeweekse dag en hebt je bestelling voor 17.00u geplaatst, dan streven we ernaar om je bestelling dezélfde dag over te dragen aan een leverancier. Dit lukt niet altijd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden vaak op de dinsdag of woensdag, na het weekend (2e  of 3e werkdag) bezorgd. Zodra wij het het pakket overdragen aan een leverancier (PostNL), dan hebben zij controle over bezorging en tijden.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een email met een bestellingsbevestiging. In de email die erop volgt ontvang je een track & trace nummer om je bestelling te volgen. Wanneer jouw pakketje gereed is voor verzending ontvang je een mail met informatie over het bezorgmoment (Track & Trace). Daarnaast kan ook in je orderoverzicht de voortgang van je bestelling volgen.

*De advertentie tekst in de banner over de bezorgtijden is een dynamische tekst. Deze tekst  past zich aan in het weekend om duidelijkheid te communiceren wanneer een pakketje geleverd gaat worden na bestellen.