Dé Valentijnscadeaus voor mannen - Womens Favorites
Menu
EUR
Dé Valentijnscadeaus voor mannen

Dé Valentijnscadeaus voor mannen

Door: Berna Okue Reacties: 0

Laat zien hoe goed je hem kent 

Voordat je gelijk naar de winkel rent om een standaard cadeau - zoals een paar sokken of aftershave - te kopen, denk eens rustig na over wat jouw partner leuk vindt. Wat zijn z’n hobby’s? Houdt ‘ie van sport? Misschien is je vriend of man wel het type dat graag leest? Of is hij juist iemand die graag buiten op reis is? Kies een cadeau dat aansluit bij zijn hobby of interesse. 

 

 

Valentijnscadeaus voor de sportieveling

Is jouw man of vriend een sportliefhebber of een toeschouwer van sport?
Dan is het een idee om een picknickmand voor mannen te halen, waarin je allerlei lekkernijen doet. Hiermee kan hij samen met zijn vrienden extra genieten tijdens het kijken van een sport wedstrijd óf tijdens het spelen van FIFA. Ik bedoel; een Whiskey-mand van Jack Daniels kan in zijn smaak vallen.

 

Valentijnscadeaus voor de intellectueel

Leest jouw man of vriend graag boeken, bladen of wetenschappelijke artikelen onder het genot van een kop koffie? Een vliegtuig boekenplank voor zijn man-cave vallen vast in de smaak. Of wat dacht je van een stijlvolle lamp? Handig om te gebruiken bij het lezen.

 

Uiteindelijk draait Valentijnsdag om de liefde en om het laten zien hoeveel je om iemand geeft. Hoe kun je dit beter doen dan door te laten zien dat je jouw lover echt kent?


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »