Zó maak je een rotan woonaccessoire schoon en verwijder je nare luchtjes - Womens Favorites
Menu
EUR
Zó maak je rotan woonaccessoires schoon en verwijder je nare luchtjes

Zó maak je rotan woonaccessoires schoon en verwijder je nare luchtjes

Door: Womens Favorites Reacties: 0

 

1. Gebruik koffie

Ben je weleens in een parfumerie geweest waarbij je verschillende geurtjes hebt geroken en waarbij de verkoopster je tussen de geurtjes door aan een blik koffie laat ruiken? Dat doet ze niet voor niks: koffie is namelijk ook een natuurlijke geurvreter en brengt nare geuren terug tot een neutrale geur. Dit helpt zeker voor het onderhouden van rotan kisten of picknickmanden. Wat je doet is: meng een beetje koffie met water. Dep de koffie voorzicht over je rotan-product met een keukenkwast. Laat het poduct uitdrogen, haal er een vochitg doekje overheen. Binnen een halve dag is de geur werk.

2. Geen koffie gebruik azijn

Natuurazijn is een heel sterk middel om nare geurtjes tegen te gaan. Het is wellicht het meest sterke spul wat je kunt gebruiken tegen rooklucht. Hoewel de guur van azijn ook niet heel lekker is verdwijnt azijngeur in tegenstelling tot rooklucht na een tijdje. Wanneer je in een huis bent waar veel gerookt is is het dus aan te raden om azijn te gebruiken:dep het rotan-object met azijn in. Dit kan zowel met een vochtig doekje als keukenkwast. Laat de azijn opdrogen. Haal er een vochtig doekje overheen en het probleem is opgelost. Je kan het de eerste twee dagen doen.

 

3. NIET DOEN: buiten laten staan

Rotan producten buiten laten staan klinkt als dé oplossing: maar nee. De kwaliteit van het product verslechterd door éénmaal een hoeveelheid water.


Genoeg gelezen? Bekijk de bovenstaande video!

Benieuwd naar onze rotan collectie? Bekijk de mooiste rotan picknickmanden in deze categorie!

 

Heb jij nóg meer trucjes? Laat een comment achter!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »