#Lifehack 5 verrassende dingen die je kunt schoonmaken met olijfolie - Womens Favorites
Menu
EUR
#Lifehack 5 verrassende dingen die je kunt schoonmaken met olijfolie

#Lifehack 5 verrassende dingen die je kunt schoonmaken met olijfolie

Door: Womens Favorites Reacties: 0

1. Keukenkasten

Olijfolie kan ook hout conditioneren! Probeer het te mengen met citroensap (een deel sap tot twee delen olie) om het over kasten en houten tafels en stoelen te wrijven.

 

2. Gietijzeren pannen

Als je gietijzeren koekepan vast voedsel heeft en je hebt geen citroenen in de buurt, kun je een scrub maken met grof zout en olijfolie om puin te verwijderen en het oppervlak van de koekenpan ook gekruid te houden.

 

3. Zilverwerk

Langzaam bezoedelen op zilverwerk door het een beschermende laag olijfolie te geven: gebruik een zachte doek om je bestek met een klein beetje olie te wrijven.

4. Leren stoelen

Olijfolie - en andere koudgeperste oliën, waaronder notenolie en bijenwas - kunnen krassen herstellen, de kleur herstellen en glans geven aan versleten lederen stoelen (evenals schoenen en andere lederen items). Dep gewoon een beetje op een zachte doek en wrijf het zachtjes in.

 

 5. Roestvrij stalen apparaten

Verwijder vet met azijn, gebruik dan een klein beetje olijfolie (andere oliën zoals kokosolie werken ook) en gebruik een papieren handdoek of doek om het in een cirkelvormige beweging in uw roestvrijstalen apparaten te verwerken. Dit verwijdert extra vuil en herstelt de glans.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »