Wow: betalen met VVV Cadeaukaart is hier mogelijk! - Womens Favorites
Menu
EUR
Wow: betalen met VVV Cadeaukaart is vanaf heden hier mogelijk!

Wow: betalen met VVV Cadeaukaart is vanaf heden hier mogelijk!

Door: Womens Favorites Reacties: 0

Een aantal weken geleden kregen wij een bericht van een klant die zó graag haar VVV cadeaukaart wilt besteden bij Womens Favorites. Het was niet mogelijk. Met veel enthiousiasme gingen wij de feedback-challenge aan. Na contact opnemen met VVV wisten wij dat het een strenge selectieprocedure is om geaccepteerd te worden. Echter waren wij overtuigd dat de kans voor acceptatie er is. Met veel geduld hebben wij afgewacht op de uitslag van de procedure. Er wordt gekeken naar kwaliteit van de webshop, op diverse factoren.

Zijn wij VVV cadeaukaart waardig?

Éen van de grootste factoren is een veilige website. Een website met een keuringsmerk en goed op de hoogte is van de huidige Europese wetgeving voor webshops. Na twee weken kregen we eindelijk bevesting. Bevestiging dat de website optimaal functioneert en een webshop wat zich officieel mag noemen als acceptant voor de VVV cadeaukaart.

Wat is de VVV cadeaukaart?

Met de VVV Cadeaukaart heb je een cadeau wat breed besteedbaar is van winkel tot web met de keuze uit duizenden merken en miljoenen producten. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de nummer 1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland. 

Via de website van VVV kan je een cadeaukaart bestellen of uitbesteden.

 

Hoe gebruik je de VVV cadeaukaart bij besteding via Womens Favorites?

Tijdens het afrekenen volg je de stappen om een bestelling te plaatsen.

Na registratie of inloggen, bevestig je dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. Vervolgens ga je naar de afrekenpagina. Op deze pagina selecteer je de betaalmethode VVV cadeaukaart. Zodra je dat gedaan hebt, volg je de stappen om gegevens van je cadeaukaart invullen. Na deze correct in te vullen, volgt direct de controle door VVV. Als de cadeaukaart geldig is dan is je bestelling voltooid.

Bedankt!

Ja, de deur staat open voor verbeteringen en belevenissen voor klanten. Bedankt voor de positieve feedback om het betaalproces te verbreden.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »