Prijsverhoging per 1 februari 2023 - Womens Favorites
Menu
EUR
Prijsverhoging per 1 februari 2023

Prijsverhoging per 1 februari 2023

 

Prijsverhoging per 4 februari 2023

Zoals u ongetwijfeld weet, heerst in Azië op dit moment een groot tekort aan grondstoffen. De prijzen van zowel PVC als staal, wilg, riet en houtsoorten schieten omhoog. En niet alleen in Europa heeft (ondanks beperkingen) de toegenomen belangstelling van de consument voor het verbeteren en verfraaien van hun woning en thuiswerkplek gezorgd voor een groeiende markt. Op dit moment zorgt de inhaalslag van de vraag naar fabrieken die vollopen met orders.

Hierdoor worden wij als gehele branche geconfronteerd met sterk stijgende inkoopprijzen. Daarom zullen we bij Womens Favorites per 1 februari 2023 onze prijzen moeten aanpassen.


Deze prijsstijging is echter bij lange na niet genoeg om de extreme prijsstijgingen in containervervoer op te vangen. Want na de uitbraak van Covid-19 hebben rederijen hun wereldwijde capaciteit met 25% teruggebracht. Dit heeft vanaf November tot soms een vervijfvoudiging van containerprijzen geleid. En we zien dit voorlopig niet genoeg dalen.

Toch zien we dit als een tijdelijk effect.

Waar anderen deze extreme kosten mogelijk in hun verkoopprijzen verwerken, kiezen wij ervoor een tijdelijke container surcharge (TCS) in te voeren. De TCS wordt berekend over de factuurwaarde exclusief eventuele transportkosten.

We zullen onze inkoopkracht volop benutten, en elke maand de markt monitoren om te zien wanneer we deze surcharge kunnen laten vallen, zodat we deze tijdelijke maatregel zo snel mogelijk kunnen opheffen.

De tijdelijke container surcharge (TCS) zal in elk geval tot 1 september van kracht zijn.
Meer informatie over de ontwikkelingen rond containervervoer vind je hier

Met vriendelijke groet,

Womens Favorites


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »