Wow: Beau Monde ontmoet de picknickmanden van Womens Favorites - Womens Favorites
Menu
EUR
Wow: Beau Monde ontmoet de picknickmanden van Womens Favorites

Wow: Beau Monde ontmoet de picknickmanden van Womens Favorites

Door: Berna Okue Reacties: 0

Wow: Beau Monde ontmoet de picknickmanden van Womens Favorites

In maart werden we massaal getroffen door de Corona maatregelen. Er zijn ondernemers die hen bedrijf staande proberen te houden met niet werken.  Een moeilijke periode en als gevolgen de deuren sluiten. De angst voor deze periode voelde ik ook. Echter heeft de Corona crisis mij extra vuur gegeven om de strijd aan te gaan.

Een droom en dat is mijn bedrijf Womens Favorites, wordt niet door een crisis beïnvloed en failliet verklaard. Ik weiger mijn droom op te geven. In tegendeel heeft deze periode ons ontzettend geholpen om te groeien. Ik ben voortdurend zoekend naar oplossingen om tóch een bestelling te leveren en het dagelijks leven op een ander manier voortzetten. Ik heb enorm veel steun gehad van elke gesprek met een klant. Ook al ging het over productinformatie of een bestelling van een bedrijf, het zijn momenten waar ik extra motivatie krijg om te bestaan. In April en begin mei hebben we dé drukste periode gehad sinds twee jaar bestaan. Hierop volgde dat we telefonisch helaas elke gesprek kunnen opnemen. Maar de bereikbaarheid via chat en email als voorkeur aanbieden.

 

Publiciteit van tijdschriften

De maanden april, mei en juni zijn onverwachts ingepland door de interesse van de media. We krijgen enorm veel belangstelling in de picknickmanden die we verkopen. Een extra prikkel om door te gaan met onze visie het dagelijks leven van eenvoud en blijdschap. 

Afbeelding: Talkies Magazine editie Mei ©2020 TALKIES MEDIA B.V. met toestemming gegeven.

Talkies Magazine

Zo hebben we prachtige publicaties gezien in Talkies Magazine NL. Deze editie is verkrijgbaar in de maand mei 2020. Een extreem goude cover met Nicolette van Dam op de voorgrond. 

Beau Monde

Naast The Max Factor viert Beau Monde de editie in stijl met de picknickmand van Womens Favorites.  In het artikel claimt picknickmand Apple Pie voor 4 personen de hoofdrol. 

 

Afbeelding: PARTY MAGAZINE editie Mei ©2020 

PARTY Magazine NL

momenteel beperkt, maar gezellig de PARTY lezen, dat kan gelukkig nog wel!
In de  nieuwste editie heeft de Party een spread vol over het creëren van de perfecte picknick. Een picknickmand speelt dé hoofdrol voor een perfecte picknick. 

Afbeelding: picknickmand 2 personen Lavendel Home

NEXT TO THAT...

Naast de publiciteit in tijdschriften ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe picknickmanden. Eind deze maand staat de teller op 50 picknickaccessoires op de website. De voorraad is door de crisis nog wel een beetje moeilijk leveren (uiterlijk 5 werkdagen) maar wel bestelbaar. Daarbij heb ik wel een onthulling: We gaan afscheid nemen van de categorie Kinderkamer decoratie. Ik sla met Womens Favorites een andere pad op. We blijven natuurlijk wel bestaan met picknickmanden. Lees volgende maand verdervoor meer informatie ;)

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »