Womens Favorites in de media - Womens Favorites
Menu
EUR
Womens Favorites in de media

Womens Favorites in de media

Door: Berna Okué Reacties: 0

De challenge van de ondernemer

'Een droom die jij hebt als ondernemer, is ook een droom van een klant'

"Het begint met: Je wilt meer mensen bereiken, om te laten zien wat je kan en waarvoor je staat. Als 'small business' ben je voortdurend zoekend naar oplossingen. Je bent onzeker maar je durft het aan. Na twee jaar kruip ik uit mijn schuil. Sinds de eerste minuten van 2020 heb ik een goedaardige stem in gedachte; Ik kan ook wat de grote webwinkeliers kunnen. Ik kan creatiever zijn, ik kan uniek zijn. Het is de mindset die mij als  ondernemer heeft getriggeld om te zeggen: jij gaat dit jaar doen, wat je de jaren hiervoor niet heb gedaan. Mijn uitdaging als ondernemer: jouw zakelijke droom laten zien aan anderen en doen geloven." Een doelstelling wat nog jaren duurt maar haalbaar is in kleine stapjes.

Voor deze maand had ik de doelstelling: Media. Voor dat ik het wist vloog één artikel eruit en kreeg ik prachtige resultaten die je de komende maanden nóg terug gaat zien. Benieuwd? Bekijk snel wat er al in  de media verteld wordt over Womens Favorites.

 

Interview in de Dutch GirlBoss (DutchGirlBoss.nl)

Dutch Girlboss: de community voor échte Girlbosses.

 

 

 

 

 

AD REGIONALE KRANT  (28 februari, 2020)

 

Beautyspots: Over alles wat jou en het leven mooier maakt (Beautyspots.nl)

 

Ik ga starten (Ikgastarten.nl)

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »