Happy New year | 2020 bij Womens Favorites - Womens Favorites
Menu
EUR
Happy New year | 2020 bij Womens Favorites

Happy New year | 2020 bij Womens Favorites

Door: Berna Okue Reacties: 0

Tijd om je collega's te kussen of een hand te geven want, Gelukkig nieuwjaar!

Wat een ongeloof: Womens Favorites bestaat sinds 2019 ongeveer twee jaar. Met een gék idee begon ik zélfstandig een webshop. In twee jaar tijd zijn de rollen omgedraaid. In 2019 heb ik voor het eerst meerderen personen in dienst. We werken achter de schermen met ongeveer 5 medewerkers en diverse leveranciers.

Hoogtepunt van 2019 met klanten

Een hoogte punt van de 2019 is de hoeveelheid interesse. Tijdens evenementen zoals de Coloured Goodies Experience en deelname aan diverse markten, kom je oog in oog met je klant. Dat is anders dan via de digitalen omgeving. Het leukste is om te horen dat ze Womens Favorites beginnen te herkennen. Een platform waar het onverwachte verkrijgbaar is. Het is meer dan alleen voor vrouwen. Een leuk weetje is dat in 2019 47% zijn mannen die een aankoop doen bij Womens Favorites.

Nog een hoogtepunt van het jaar: Womens Favorites staat in het E-commerce-expert boek van Astrid van Kollenburg. Het boek 'Meer verdienen met je webshop' is een stappenplan waarmee je een winstgevende webwinkel kunt opzetten. Met een artikel over een koninklijk-bezoeker, verteld eigenaar Berna Okué, wat bezoekers doen met je als webwinkelier. 

Wat vind de ondernemer?

"Daarbij begint het geloof te bloeien als ondernemer. In de startfase is het lastig om consequent jezelf te motiveren. Tot het moment dat je hoort van vreemden dat je goed bezig bent. Dit motiveert elke ondernemer en medewerker. Door deze motivatie ben ik toe om de roer om te draaien. We zijn midden december overgestapt naar een andere hosting. Dit deed mij enorm veel goed. Ik merk dat ik meer tijd heb voor andere taken. De volgende stap is het bijhouden van social media, meer investeren in producten voor de webshop en marketing. In 2020 begin ik met de struikelblokken aanpakken van 2019.

Ik wil namens Womens Favorites de huidige klanten bedanken voor hun enthiousiasme en motiverende woorden. Ik wens je een onwijs prachtige jaar toe met velen geluk indien."

Berna Okué - CEO Womens Favorites

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »