Dit zijn dé binnenactiviteiten voor kinderen tijdens herfst - Womens Favorites
Menu
EUR
Met deze binnenactiviteiten gaan kinderen zich niet thuis vervelen

Met deze binnenactiviteiten gaan kinderen zich niet thuis vervelen

Door: Berna Okue Reacties: 0

1. Bouw een hindernisbaan

Nu je de spullen al gepakt hebt, kan je ook kussens, matrassen en andere kleine meubelen gebruiken om een hindernisbaan te maken. Hier kunnen kinderen van plek naar plek springen, onder de tafel doorkruipen, over armleuningen en door een tunnel kruipen. Gebruik je fantasie en nodig kinderen uit voor een missie in de jungle, een verlaten fabriek of een andere leuk idee.

 

[powr-multi-slider id="ef1f335e_1578683364"]

2. Binnenspeurtocht

Verstop kleine aanwijzingen door het hele huis voor een speurtocht die de kinderen bezighoudt voor een lange tijd. Maak opdrachten en raadsels en probeer ervoor te zorgen dat ze als een team samenwerken. Als beloning kun je een “schatkist” op het einde met hun favoriete snoep verstoppen.

 

3. Speel de hele dag bord- of kaartspelletjes

Er zijn genoeg leuke bordspelletjes voor alle leeftijden. Kies het favoriete bordspel van iedereen en speel deze spelletjes de hele dag. Een grote tafel is een uitnodiging om plezier te hebben, snacks te eten en creatief te zijn samen.

 

4. Een goed boek voor de dag

Ga naar de bibliotheek en kies een paar boeken uit in verschillende genres die kinderen leuk vinden. Maak thuis een gezellige leeshoek op de bank met kussens en dekens. Doe je warmste sokken aan en verlies jezelf in sprookjes, fabels of andere fantasieboeken.

 

5. Netflix voor kinderen

Filmavonden zijn bijna altijd een succes, zelfs als ze plaatsvinden in de middag. Het enige wat je nodig hebt is Netflix, popcorn, chips en een fijne bank met veel sierkussens! Nu moeten jullie het alleen nog eens worden over de film.

Wat zijn jouw favoriete activiteiten met kinderen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »