#LIFEHACK Zó maak je schoon met Pindakaas - Womens Favorites
Menu
EUR
#LIFEHACK Zó maak je schoon met Pindakaas

#LIFEHACK Zó maak je schoon met Pindakaas

Door: Womens Favorites Reacties: 0

De olie in pindakaas maakt het erg handig om oppervlaktes te reinigen. Maar waarom Pindakaas en geen olijfolie? Het antwoord is omdat 'normale olie' te vettig is. Pindakaas heeft net genoeg olie, maar niet teveel. De consistentie maakt het gemakkelijk om mee te werken. Waarmee kan je met pindakaas oppervlaktes verwijderen? Lees snel verder

 

Kauwgom verwijder je met Pindakaas

Herken je dat; een plak kauwgom in je haar of onder je schoen? Ugh, daar word je niet vrolijk van. In plaats van het haar te knippen, is Pindakaas een redmiddel. Dip twee vingers onder de Pindakaas en wrijf met deze vingers over de kauwgom oppervlakte. Voordat je het weet is de kauwgom verwijderd. Wel daarna je haren wassen ;)

 

 

Verwijder een sap vlek met Pindakaas

Oh nee, zit er sap in je kledingstuk dat is vervelend. Tijd om de Pindakaas pot erbij te pakken. Nét als wat beschrijven staat om kauwgom te verwijderen, kan je het zelfde trucje gebruiken om sap te verwijderen.

Verwijder snoep uit je tapijt

Een lekkernij in je tapijt: dat is jammer! Dé oplossing: pindakaas! Het enige wat je hoeft te doen is een klodder pindakaas op je snoepvlek. Laat het twee minuten zitten en verwijder het met water. Opgelost.

 

Pijnloos pleister verwijderen

Je huid verwijderen met een vastzittende pleister kan enorm pijn doen. Met pindakaas is deze wond gemakkelijk en pijnloos te verwijderen. Veeg wat pindakaas over de plakkerige lipjes en laat het een paar minuten intrekken. Na drie minuten verwijder je de pleister pijnloos.

 

Waarvoor gebruik jij Pindakaas voor? Heb jij nóg meer tips voor het verwijderen ervan? Laat een reactie achter en deel het ons!

Fijne pindakaasdag!

Zie ook: #Lifehack wat geef ik een man cadeau voor valentijnsdag

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »