#LIFEHACK Zó gaan je bloemen langer mee - Womens Favorites
Menu
EUR
#LIFEHACK Zó gaan je bloemen in vaas langer mee

#LIFEHACK Zó gaan je bloemen in vaas langer mee

"Om snijbloemen vers te houden, moet je de normale verouderings- of sterfprocessen van de bloemen bestrijden."

Dus dit is wat je moet doen:

  1. 1. Reinig je vaas - Een beetje zeep en water kan helpen om te voorkomen dat bacteriën en schimmels uw boeket binnendringen. Leeg voor een maximaal effect uw vaas en maak hem elke dag opnieuw schoon.

  2. 2. Bloemen hebben water nodig - Het is het beste om warm water (ongeveer 43 ° C) te gebruiken en het een paar minuten te laten staan ​​om het gas eruit te laten. Planten geven ook de voorkeur aan licht zuur water met weinig opgeloste vaste stoffen.

  3. 3. Voeg bloemenvoedsel toe - Ze bevatten bleekmiddel om de microben te doden, citroenzuur om de PH van het water te verminderen en de opname van water te bevorderen en suiker (glucose of sucrose) om verwelking te voorkomen.

Snijd de stengels - Doe dit onder water in een hoek van 45o om een ​​brede opening te maken om het water te absorberen en luchtbellen tot een minimum te beperken.

 

  1. 4. Uit de buurt van fruit houden - Fruit produceert ethyleen dat de plant laat rijpen, sneller rijpen is gelijk aan sneller sterven, wat gelijk staat aan dode bloemen.

  2. 5. Houd ze koel l - ideaal in de koelkast, dit verlaagt de stofwisseling van de plant, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.

Wat doe jij om je bloemen langer te behouden? Deel het met ons door een reactie achter te laten!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »