#LIFEHACK Sinaasappels persen: tips en trucs om meer sap te krijgen - Womens Favorites
Menu
EUR
#LIFEHACK Sinaasappels persen: tips en trucs om meer sap te krijgen

#LIFEHACK Sinaasappels persen: tips en trucs om meer sap te krijgen

Door: Womens Favorites Reacties: 0

Sinaasappels persen: dit zijn onze tips

  1. Rol de sinaasappel een paar keer heen en weer op je aanrecht voordat je erin knijpt. De druk van het rollen breekt de celwanden van het fruit af, waardoor het sap gemakkelijker kan wegstromen.
  2. Verhit de sinaasappel kort voordat je erin knijpt, omdat koud fruit minder sap oplevert. Plaats de sinaasappel hiervoor kort in heet water of verwarm hem gedurende tien seconden in de magnetron.
  3. Als je geen sinaasappelpers hebt en je haalt het sap met de hand, snijd de sinaasappel dan in acht plakjes in plaats van slechts twee helften. Het is veel gemakkelijker om de kleinere stukjes uit te persen en levert dus meer sap op dan een groot stuk.
  4. Als alternatief kun je ook de stukjes fruit schillen, al het vlees eruit snijden en in een zeef plaatsen. Gebruik de achterkant van een eetlepel en pers het sap van de sinaasappel door de zeef.

Goed om te weten: sinaasappelsap is rijk aan vitamine C en ook rijk aan carotenoïden en flavonoïden. Alle sappen zijn niet gelijk : het vers geperste fruit bevat de meeste vitamines en voedingsstoffen en is daarom de gezondste optie. Studies tonen aan dat de heilzame voedingsstoffen van sinaasappels mogelijk zelfs voordeliger zijn in sapvorm dan wanneer de vrucht zelf wordt gegeten. Nog een reden om zo nu en dan te genieten van deze tropische vruchtensap.

Geniet van je vers geperst sinaasappelsap!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »