LIFEHACK: Dit kan je óók stijlen met een stijltang - Womens Favorites
Menu
EUR
LIFEHACK: Dit kan je óók stijlen met een stijltang

LIFEHACK: Dit kan je óók stijlen met een stijltang

Door: Womens Favorites Reacties: 0

Een stijltang gebruiken we vaak voor één ding: haren. In sommige gevallen spreek je van geluk dat de stijltang bestaat. Wist je dat je de stijltang voor nóg meer issues kan gebruiken? Scroll omlaag en lees wat je er nóg meer mee kan doen.

 

1. Strijken van mouwen

Je hebt een super mooie blouse die je per se vandaag aan wilt. Één probleem: er zitten kreukels in en je hebt geen strijkijzer. Wat doe je dan? Wij verzamelden een aantal tips waardoor je die blouse gewoon kan rocken. En je hebt alle trucjes hoogstwaarschijnlijk al klaar liggen in huis.

 

2. Strijk nep-tattoo's

Ja, het kan gevaarlijk zijn als je het niet goed aanpakt. Het werkt wel. Ken je dat: van die nep-henna tattoo's die super mooi zijn, alleen je wilt dat deze tattoo's ook mooi eruit komen te zien. Dan kan je het beste een stijltang erbij pakken. De stijltang die je nodig hebt, heeft een draaiknop nodig zodat je de warmte op z'n minimaal zet. Zodra de stijltang aanstaat, houd je een a4 papier te voorschijn. deze leg je over de plaktattoo heen. Vervolgens pak je de stijltang. De stijltang hoort wel in dicht te staan. Ik bedoel dan alsof je aan het stijlen bent. Vervolgens ga je in 5 bewegingen heen-en-weer over de tattoo. Houd na 2 minuten de kleefpapier van de tatoo weg en je tatoo ziet er tof uit!

 

3.  Bedrukken van t-shirts

Nét als strijken met een strijkbout kan je eventueel ook t-shirts bedrukken met een stijltang. Wil je precies deze methode uitvoeren? Houd dan methode 1 aan van 'kleding strijken met strijktang'.

 

Heb jij nog stijltang-trucjes? Of gebruik je huishoud-apparatuur voor heel wat anders? Vertel het ons door een comment achter te laten!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »