#LIFEHACK Dit zijn dé manieren om tandpasta in huis te gebruiken - Womens Favorites
Menu
EUR
#LIFEHACK Dit zijn dé manieren om tandpasta in huis te gebruiken

#LIFEHACK Dit zijn dé manieren om tandpasta in huis te gebruiken

Door: Womens Favorites Reacties: 0

Let op:

Sla de gekleurde gel over

Het is het beste om te plakken met een stevige witte tandpasta in plaats van een gel. De gelformules bevatten vaak een beetje kleurstof die sommige materialen die u probeert schoon te maken kan verkleuren. Zorg ervoor dat je tandpasta niet op stof hebt, omdat deze een beetje vlek kan achterlaten.

1. Een krultang of stijltang reinigen

Krultangen, stijltangen en krulspelden kunnen een gomachtige laag van haarproducten krijgen. Tandpasta verwijdert de smurrie gemakkelijk zonder het oppervlak van het apparaat te beschadigen. Doe een beetje tandpasta op een droge doek en veeg de opeenhoping weg. Werk af met een vochtige doek en laat de oppervlakken aan de lucht drogen.

 

2. Geef sieraden een nieuwe glans
Tandpasta werkt geweldig als uw zilveren sieraden zijn aangetast of uw diamanten een beetje saai zijn. Gebruik slechts een heel klein beetje op een oude tandenborstel die werkt om in elke spleet te komen. Spoel goed en buff met een droge doek om het stuk te zien schitteren. Gebruik nooit tandpasta op zachte edelstenen zoals parels of opalen die kunnen bekrast raken door de schurende kwaliteit.

 

3. Verwijder voedselgeuren
Als je problemen hebt  met uien- of visgeuren die aan uw handen blijven hangen na het bereiden van voedsel, spuit dan een beetje tandpasta in de palm van uw handen. Wrijf je handen een paar seconden tegen elkaar om elk oppervlak te bereiken en goed te spoelen. De geur zal verdwenen zijn. Je kunt zelfs zien dat je nagels er witter en helderder uitzien.

 

Gebruik jij je tandpasta ook voor heel wat anders? Ik ben benieuwd, laat een reactie onder dit artikel achter!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »