Verhuisbericht: Aanstaande 28 mei zijn wij aan het verhuizen - Dit wil je weten als je iets besteld! - Womens Favorites
Menu
EUR
Verhuisbericht: Aanstaande 28 mei zijn wij aan het verhuizen - Dit wil je weten als je iets besteld!

Verhuisbericht: Aanstaande 28 mei zijn wij aan het verhuizen - Dit wil je weten als je iets besteld!

Door: Berna Okue Reacties: 0

 

Een verhuizing met uitbreiding van assortiment

 

Onwerkelijk maar het is tóch een ondernemersdroom: groeien met amper grip! Met liefde voor Afrikaanse kunst merken we een gigantische groei in de afgelopen 2 jaar. Door de groeispurt hebben we meer dan 40.000 Tony Chocoloney reepjes verstuurd in het afgelopen jaar. Hierdoor zijn we genoodzaakt om keuzes te maken. Het plan om te verhuizen kwam pas twee dagen geleden. Het is onverwachts, ongepland maar we zijn er klaar voor! We zijn beperkt om bepaalde handelingen vanaf 28 mei uit te voeren. Lees verder om in te schatten wanneer wij een bestelling verzenden.

Waarom verhuizen jullie zo onverwachts?

Binnen een werkdag kregen we een aanbod. Het was meer een besluit om voor in een korte termijn een assortiment dichterbij elkaar te brengen. Natuurlijk staan we wel onderdruk. Op maandag begonnen we routinematig (nét als een normale werkdag), op dinsdag kregen we een aanbod. Binnen 24 uur vonden we het noodzakelijk om een beslissing te nemen. Een momentopname om je assortiment praktischer in te richten was voor ons een doorslaggevend punt.

Hoe zit het met de voorbereiden van een verhuizing?

Uhm... Gelukkig zijn de facilitaire voorzieningen al aanwezig. Maar we weten dat we niet kunnen voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen. We proberen nét als elke verhuizing ons best te doen. Indien het langdurig duurt dan houden wij je op de hoogte. Maar op dit moment hebben we een betrouwbaar team samengesteld waarvan ik overtuigd ben dat we iets bereiken.

 

Bestel je op 28 mei tot 31 mei? Dit zijn onze proces wijzigingen:

 

We proberen 28 mei verzendingen te verwerken tot 14.00u op de dag. Verzendingen na dit tijdstip worden op maandag 31 mei verwerkt en verstuurd.

Het is al bekend dat er veel producten dit jaar vertraagd zijn in onze voorraad. We hebben gevraagd aan onze leveranciers om na 3 juni onze voorraad te leveren.

Tijdelijk is het retouradres gewijzigd. Voor vragen stuur een mail naar [email protected] 

I.v.m Pinksteren en overige feestdagen hebben we weinig vrije dagen gehad. We hebben als familie besloten om de vakantiedagen in te plannen na Pinksteren. Tussen 31 mei tot 4 juni zijn we na een verhuizing tijd voor break. We zijn uiteraard bereikbaar voor dringende vragen via mail en Whatsapp. Voor een snelle reactie binnen 24 uur adviseren we om contact met ons te leggen via Whatsapp: 0629298920.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »