Nieuwjaarscadeau voor haar: Afrikaanse beeldhouwkunst en Afrikaanse beeldcollecties - Womens Favorites
Menu
EUR
Nieuwjaarscadeau voor haar: Afrikaanse beeldhouwkunst en Afrikaanse beeldcollecties

Nieuwjaarscadeau voor haar: Afrikaanse beeldhouwkunst en Afrikaanse beeldcollecties

Door: Berna Okue Reacties: 0

Nieuwjaarscadeau voor haar: Afrikaanse beeldhouwkunst en Afrikaanse beeldcollecties

Het is weer die tijd van het jaar, Tijd voor Afrikaanse beeldcollecties. Nu de feestdagen voorbij zijn, beginnen veel mensen op zoek te gaan naar Afrikaans-gerelateerde items om zowel te verzenden als als cadeau te ontvangen. Afrikaanse beeldjes zijn een van de gemakkelijkste manieren om te beginnen. Het thema van de collectie van dit jaar zijn nieuwjaarscadeaus voor haar familie, dus wat is een beter beeld om mee te beginnen dan Afrikaanse beeldjes van de maskers en dierenthema's van Afrika, lees verder voor meer informatie.

Afbeelding: Afrikaanse beeldencollectie hout Safya

Na het Tet-festival waren Engelse lezers nu in de ban van de Great Migration. Veel literaire kunstenaars uit heel Engeland en de rest van de wereld werden gedwongen hun thuisland te verlaten en te migreren naar de steden Amerika, Australië en Canada. Hun werken zouden worden gedeeld en verkocht onder de nieuwe emigranten en al snel deelden Afrikaanse immigranten en immigranten uit de Nieuwe Wereld de rijkdom die door deze grote migratiegebeurtenissen werd geproduceerd. Omdat de eerste editie van bijna elke Afrikaanse prent die Amerika bereikte beperkt was tot slechts vijftig exemplaren, zijn veel van deze prenten hardcover en / of waterschade.

Voor die verzamelaars die ervoor kozen om hun sieraad uit Afrikaanse kunst in de originele staat te houden, zijn er verschillende opties. De meeste Afrikaanse prenten en sculpturen uit deze tijd worden aangeboden als een grootformaat, tweezijdige, full colour reproductie. Sommige Afrikaanse beeldjes hebben mogelijk een fijne restauratie nodig voordat ze geschikt zijn om te worden tentoongesteld of met de hand te vormen. Andere zijn mogelijk beschadigd door de harde Afrikaanse woestijn en moeten worden hersteld met behulp van glas- en zandstraaltechnieken. Overweeg bij het kiezen van Afrikaanse beelden of een Afrikaanse kunstcollectie voordeliger zou zijn om een afbeelding met harde of zachte polystone te kopen.

Hardcover Afrikaanse beelden: Als u op zoek bent naar een Afrikaans beeld dat uitgebreide restauratie nodig heeft of al beschadigd is, dan is een Afrikaanse hardcover ideaal voor u. Deze beelden werden vervaardigd met grotere gezichten en meer verfijnd kunstenaarschap en vakmanschap. Een goed gemaakte hardcover heeft een uitstekende stofconditie en vertoont levensechte eigenschappen die aantrekkelijk zijn voor Afro-Nederlandse en andere Afrikaanse kunstverzamelaars. Een typisch Afrikaans beeld kan worden gevonden in een uniek museum of als origineel worden besteld bij Womens Favorites. Bij een Afrikaanse kunstspecialist kunt u altijd terecht voor een kwalitatief hoogstaand Afrikaans beeld.

De collectie Afrikaanse kunst van het Afrikaanse continent bestaat al geruime tijd. Afrikaanse ambachtslieden produceren vandaag nog steeds prachtige stukken met behulp van traditionele Afrikaanse vakmanschap. Een stofomslag Afrikaans beeld is ideaal voor Afrikaanse kunstverzamelaars vanwege het feit dat veel van deze beelden bewaard zijn gebleven in beschermhoezen van fijn, wit katoen die speciaal voor dit doel zijn gemaakt. Dit geeft het beeld een hogere mate van bescherming tegen beschadiging, schimmel en vocht, vooral tegen direct zonlicht. Veel stofomslagen zijn ook behandeld met antistatische eigenschappen voor extra bescherming tegen elektrische stroom. 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »