NIEUW in de collectie: picknickmand voor kind - Womens Favorites
Menu
EUR
NIEUW in de collectie: picknickmand voor kind

NIEUW in de collectie: picknickmand voor kind

Door: Berna Okue Reacties: 0

Afbeelding: Picknickmand kind bloemenroosje

NIEUW in de collectie: picknickmand voor kind

Een categorie om gék op te worden: picknickmand voor kind! In deze categorie vind je rieten kinder picknickmanden. Een leuke manier om kinderen te enthousiasmeren om kleine dingetjes te verzamelen. Maar wat zijn de velen redenen waarom je een picknickmand voor kind koopt? In dit artikel delen we dé top 3 van velen redenen. Lees snel verder!

 

 

  1.  Het is buitenspeeltijd 

Het zonnentje straalt en het is tijd om buiten te spelen! De bloemen in de speeltuin staan in de bloei en je kind kan niet wachten om de bloemen te verzamelen. Vind je kind het leuk om bloemenkettingen te maken, dan is het handig om je bloemen netjes neer te leggen. Het zou zonder zijn dat je na het plukken toevallig op een bloem staat. Met een picknickmandje vergeet je niet snel een verzamelplek voor je bloemen.

 

Afbeelding: picknickmand kind Roodkapje

 

2. Een dagje uit 

Door de Corona crisis zijn velen vakanties afgelast. Een vakantie doorbrengen in huis is misschien niet wat je vooraf gepland hebt. Je wilt nieuwe herinneringen creëren en dat kan met een dagje weg. Ga je naar het strand, dan is het ideaal voor een kind om souvenirs te verzamelen. Hoe leuk zal het zijn om met een rieten mand schelpen verzamelen? Een leuke herinnering wat ik zélf uit mijn jeugd hebt.

 

 

3. Langdurig plezier

Picknickmanden voor kind worden vaak gebruikt voor jubileums en feestdagen. Denk aan bruiloften, verjaardagen maar óók als babyshower cadeau. Een alternatieve manier om met een rieten mand een babykamer in te richten.

Daarbij helpen picknickmandjes je met activiteiten doen met kinderen. Kindjes kunnen snoepjes verzamelen of knutselen aan een picknickmand. Mocht je een picknickmandjes weggeven dan is het een goede budget oplossing om deze te vullen. Dit zien we vaak met kraamcadeau's. 

 

Benieuwd naar de collectie? Bekijk en bestel direct de collectie van rieten picknickmand kind 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »