Minder leuk nieuws...prijswijzigingen vanaf 10 maart - Womens Favorites
Menu
EUR
Minder leuk nieuws...prijswijzigingen vanaf 10 maart

Minder leuk nieuws...prijswijzigingen vanaf 10 maart

Door: Berna Okue Reacties: 0

Minder leuk nieuws...prijswijzigingen vanaf 10 maart

Zoals je wellicht weet zijn de prijzen van de zeecontainertransporten vanuit het Verre Oosten exorbitant gestegen als gevolg van Covid-19 pandemie.


De voornaamste oorzaak hiervan is het stilvallen van de export uit China afgelopen jaar, omdat door de strikte aanpak van het coronavirus fabrieken en transportbedrijven zijn platgelegd. Vanwege de afnemende vraag naar transporten zijn er containerschepen uit de vaart genomen waardoor er schaarste in zeecontainers is ontstaan.


De rederijen schroeven de vervoertarieven ongekend hoog op om zoveel mogelijk verliezen te voorkomen. Op dit moment zijn de containerprijzen 600% tot 1000% hoger dan we gewend zijn. Dit is een wereldwijd probleem terwijl (geheel tegenstrijdig) de economie en handel krimpt. Wij verwachten dan ook dat dit van tijdelijke aard is. Wanneer de prijzen weer normaliseren zullen wij de prijzen bijstellen.

Wij vinden het erg vervelend dat we deze beslissing hebben moeten nemen en hebben dit zo lang mogelijk uitgesteld (sinds het begin van 2021). De prijsverhoging van 10% tot 15% zal ingaan voor nieuwe orders vanaf 10 maart a.s.

Wij hopen op je begrip en zullen je uiteraard op de hoogte houden van eventuele nieuwe ontwikkelingen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »