Let op! Post NL en leveranciers met vertragingen voor de kerst - Womens Favorites
Menu
EUR
Let op! Post NL en leveranciers met vertragingen voor de kerst

Let op! Post NL en leveranciers met vertragingen voor de kerst

Door: Berna Okue Reacties: 0

Let op! Post NL en leveranciers met vertragingen voor de kerst

Wauw: het is de laatste maand van het jaar 2020. Al op de eerste dag van december beginnen de vertragingen toe te nemen bij bezorgdiensten. Een bezorgdienst waar wij regelmatig mee verzenden is PostNL. Op 02-12-2020 kregen wij een melding dat PostNL een capaciteitsprobleem heeft en vertraging heeft. Houd er rekening mee dat pakketten later kunnen geleverd worden dan verwacht. 

Wat zijn de mogelijkheden om voor de feestdagen (kerst) je bestelling te ontvangen? 

Zet het besteladres op een afleverpunt van een bezorgdienst. Haal bijv. je pakket op bij een PostNL afleverpunt. Je kan tijdens het afronden van je bestelling je voorkeur indienen.

Haal je bestelling op in het centrum van Utrecht. Op dit moment is er een verkooppunt van Womens Favorites aanwezig bij de Wijze Kater ter Utrecht. Stuur na je bestelling binnen 4 uur een mail met betrekking tot het ophalen van je bestelling. 

Op dit moment houden wij dagelijks toezicht op de leveringstermijn. Indien wij een stijgende lijn van vertragingen in leveringen zie. Dan zijn wij genoodzaakt om je bestelling te laten leveren door DHL of DPD. Over deze situatie word je vroegtijdig ingelicht. 

 

Dit zijn onze tips om voor de kerst je bestelling te ontvangen

Bestel op tijd. Het liefst voor 7-12-2020. 

Wil je een bestelling ophalen? Bestel online en vul je thuisadres in als 'afleveradres'.  Stuur na je bestelling (binnen 4 uur) een mail naar [email protected] m.b.t bestelling ophalen. 

Laat je een bestelling bezorgen: vul dan de afleveradres in van een PostNL afhaalpunt. 

Bij twijfels om een bestelling te plaatsen, chat of mail met ons. Wij zitten klaar om je te helpen. 

Wil je last minute een kerstorder als bedrijf plaatsen? Bestellingen boven de 5 stuks kunnen wij tot 7 december nog in behandeling nemen. Aantallen boven 5 stuks kunnen we nog overwegen. Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in je mail de gewenste aantallen met voorkeursdatum. Door de extreme drukke periode kunnen wij een inschatting maken of dit haalbaar is.

 

 

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »