Blog over Rieten manden - Kerstpakketten 2021: Dit zijn dé leukste kerstmanden met Picknickmanden! - Womens Favorites
Menu
EUR
Kerstpakketten 2021: Dit zijn dé leukste kerstmanden met Picknickmanden!

Kerstpakketten 2021: Dit zijn dé leukste kerstmanden met Picknickmanden!

 

Kerstpakketten 2021: Dit zijn dé leukste kerstmanden met Picknickmanden!

Heb jij zé al gespot? Sinds een jaar zijn wij extreem enthousiast om een bijzonder categorie aan te kondigen: kerstpakketten van Picknickmanden! We innoveren en verbeteren het concept. Met een half jaar recensies en onderzoek, zijn de leukste ideeën bij elkaar verzameld. Dit jaar hebben we een rijk assortiment van bijzondere manden die je als relatiegeschenk kan geven aan een zpp'er of als verjaardagscadeau voor in de winter. Vanaf 20 september staan ze online. Houd de site in de gaten voor de aparte en leukste kerstpakketten met manden!

Afbeelding: Kerstpakket Sushi Night 2021

 

Zijn jullie Kerstpakketten verkrijgbaar alleen voor particulier?

Uiteraard doen wij ons best om iedereen te voorzien van een kerstpakket: ongeachte zakelijk of particulier. Vorig jaar hebben we met succes meer dan 2500 pakketten geproduceerd en verzonden. Voor een zelfstandige onderneming is dit extreem bijzonder mee te maken. Voornamelijk voor een eerste jaar gingen wij daar niet vanuit.  Dit jaar hebben we besloten om zowel voor particulier als zakelijke klanten dit voort te zetten. Omdat veel aanvragen last minute waren zijn we extreem hard gaan griden  (24 uur tot de kerstdagen)/ Om dit jaar op tijd te zijn hebben we een aantal deadlines opgesteld om aanvragen in behandeling te nemen. 

 

Informatie voor kerstpakketten particulier: 

Bestellen en verzendtermijn: Leuk dat je een kerstpakket wilt bestellen. Een uiterste verzendtermijn van een kerstpakket is binnen 2 werkdagen verzonden. In deze periode is PostNL  extreem druk. Beste ruim van te voren (minstens een week) om zeker van te zijn dat je bestelling tijdig is. 

Kan ik de inhoud van kerstpakket veranderen? De inhoud is gebaseerd op het maximale draaggewicht van de mand. Als je de etenswaren wilt veranderen wijkt het draaggewicht af + kunnen de kosten oplopen. Daarbij wijkt bij ons de voorraad aantal af indien er in kleine aantallen de kerstpakketten veranderen. Om scherp toezicht hierop te houden kan het zijn dat dit tijdelijk niet waargemaakt kan worden. Voor een aanvraag stuur gerust een mail: [email protected]

Hoe zit het met retourneren van mijn kerstpakket? Producten met etenswaren kunnen niet geretourneerd worden. Wel is het mogelijk om vervanging van een beschadigd servies te krijgen. Stuur hiervoor een mail: [email protected]

Vanaf wanneer zijn ze verkrijgbaar? Vanaf 20 september staan de eerste manden online. 

Tot wanneer raden jullie aan om een mand te bestellen? Uiterlijk tot 8 december. Na deze datum doet PostNL extreem zijn best om voor de feestdagen uw pakket te leveren. Vorig jaar zijn de laatste pakketten bezorgd op 23 december. Ruim op tijd, maar het zijn wel pakketten die 12 werkdagen onderweg waren. Om de kerststress te vermijden is het echt van noodzaak om tijdig te bestellen.

 

 

Informatie voor kerstpakketten zakelijk: 

Tot 10 november kunnen wij met zekerheid uw bestelling in behandeling nemen. De bestelling is dan voor de feestdagen binnen. 

Deadline voor verzending: 2 tot 2,5 weken voordat uw goederen verzonden zijn. Let op: Dit is écht afhankelijk van de aantal afnames. Inschatting is: 3 weken vanaf een afname van 50 stuks. 

Indien je het leuk vindt om een extra item toe te voegen (denk aan een wijnfles of etenswaren), dit kan vanaf een minimum afname van 100 stuks.

Probeer vroegtijdig informatie aan te vragen. Stuur voor zakelijke doeleinde een mail naar: 

Hoe zit het met testproducten? Door extreme drukte in deze periode kan het zijn dat we geen testproduct met afwijking op voorraad hebben. In dit geval kan je een voorraad product bestellen en naar wens behouden. Er gaan wel 3 werkdagen overheen tot dat het product verzonden is. 

Bezorgen jullie ook zelf? Bij een grote aantal worden bestellingen geleverd met een palletservice. We bezorgen het liefst aan deur, maar helaas door de toename van drukte kunnen wij niet exact leveren op specifieke datums.

 

Meer weten over dit assortiment? Vanaf 20 september staan de kerstpakketten met manden online! 

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »