Dit moet je weten over Fair Trade Kerstpakketten 2020 - Womens Favorites
Menu
EUR
Dit moet je weten over Fair Trade Kerstpakketten 2020

Dit moet je weten over Fair Trade Kerstpakketten 2020

Door: Berna Okue Reacties: 0

Dit moet je weten over Fair Trade Kerstpakketten 2020

Een bijzonder jaar en een fantastische periode: de kerstfeestdagen. Achter de schermen zijn we bezig geweest met het perfectioneren van deze periode. Een Fair Trade groet van Womens Favorites: een kerstpakket! Heb jij dé categorie ontdekt? Dan heb je vast vragen die hierbij komen kijken. Graag helpen wij je verder. Lees hieronder de bestelinformatie voor de kerstpakketten 2020.

 

Wat zit er in een kerstpakket?

De kerstpakketten van Womens Favorites zijn in een nieuw jasje gestoken. Een traditionele kerstpakket herkennen we aan een kerstdoos. Bij Womens Favorites bieden de klassieke methode aan: Ja, je ontvangt in een kerstdoos.

 

Zodra de doos geopend is, lijkt het op een gesloten mand. Na opening van de mand ontdek je een onvergetelijke verassing. Het is niet zomaar een mand, een picknickkoffer. De picknickkoffers zijn gevuld met bestek, servies, hapjes en drankjes. Een perfecte combinatie voor de feestdagen. 

 

Wat zit er in een kerstpakket 2020?

De kerstpakketten zijn uiteenlopend wat betreft de inhoud.

1. Kies als eerst een kerstpakket uit. Ga je voor een kerstpakket 2,4 of 6 personen? 

2. Bekijk de opties op de product pagina. Ga je voor een stoer kerstpakket? Of ben je meer een chocolade liefhebber en trekt Tony Chocoloney kerstpakket je aandacht? 

3. Bestel direct de gewenste kerstpakket. 

 

 

Uit welke kerstpakketten variaties kan ik kiezen?

Op merkelijk: er zijn velen kerstpakketten leveranciers. Door de vele kerstpakketten kan ik begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben daarom een selectie gebaseerd op de meest verkochte picknickmanden. Deze hebben we om getoverd tot kerstpakketten. Maar uit welke variaties kan je kiezen?

 

Tony Chocoloney Kerstpakket

Een topmerk in Fair Trade is het merk Tony Chocoloney. Met een onvergetelijke missie: 'de chocolade industrie slaafvrij maken.' De kerstpakket bestaat uit een picknickmand 2  prsonen met een chocolade drietal. Een mini kerstpakket als een bijzonder kerstgeschenk. 

Kerstpakket duurzaam Liefhebberij

Deze kerstpakket is een liefhebber voor duurzaam. Met 100% recyclet materiaal -en Fair Trade picknickmand (handgemaakt) is dit kerstpakket authentiek. De kerstpakket is verkrijgbaar als 4 of 6 personen. Het bestaat uit een picknickmand gevuld met servies en kleed. Met ernaast een keuze van inhoud. Ga je voor een koffie kerstpakket Liefhebberij? Of ben je meer een duurzame theeliefhebber? 

Kerstpakket Sportief en stoer 6 personen

Een kerstpakket voor 6 personen is de kerstpakket eco. De stoere pakket is voorzien van snacks en reistassen voor de sportieveling. 

Kerstpakket Fair Trade bohemian

Een kerstpakket Fair Trade met natuurlijke stoffen en kleuren namelijk: Bohemian. Een hippe kerstpakket gemaakt van een picknickmand voor 6 personen. Bodemvol met naast standaard picknickservies, hippe producten voor het kerstpakket. 

 

Hoe zit het met leveringstijd?

De leveringstijd is op dit moment 3-4 werkdagen indien het product wordt nabesteld. Mits het product op voorraad is, hebben we een levertijd van 1-2 werkdagen. Dit is afhankelijk van Postnl en DHL. 

 

Kan ik het kerstpakket voor aankoop bekijken?

Ja, zeker. Plan een afspraak in door een mail te sturen naar: [email protected]. Ons magazijn is gevestigd ter Arnhem. I.v.m corona maatregelen zijn er discreties in het pand: Het product kunnen wij aantonen buiten. 


Meer weten? 

Bekijk de volgende blogpost over bestelinformatie voor kerstpakketten.

Mail: [email protected]

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »