Holly September: 300% meer bestellingen sinds start webshop - Womens Favorites
Menu
EUR
Holly September: 300% meer bestellingen sinds start webshop

Holly September: 300% meer bestellingen sinds start webshop

Door: Berna Okue Reacties: 0

Holly September: 300% meer bestellingen met een verhuizing in September

Holly september! Sinds april 2020 is het een gekke huis achter de schermen. Uit een nieuwsbericht  van ANP. Blijkt dat we massaal meer zijn gaan picknicken in 2020. Ik ben als een zelfstandig ondernemer met 50 tot 70 bestellingen, naar 700 bestellingen gegaan per maand. Soms krijg ik hulp (mentaal en fysiek) van mijn moeder of vriend. Met een ontdekking van een hernia tijdens de drukste periode van Womens Favorites, ben ik fysiek en mentaal een stap achteruit gaan doen. Je wilt elke bestelling zo goed mogelijk leveren. Echter is dit de periode om rust te vinden. 

 

Hoe schakel je om?

Het is een omschakeling. De zolderkamers en huizen van kennissen werden opeens te klein. Ik heb sinds augustus het gevoel van haast en overzicht loos gehad. Elke bestelling bijhouden (zelfstandig), social media bijhouden (zelfstandig), order in mijn inventaris (zelfstandig). Ik heb hulp nodig. Met geluk heb ik in een periode 7 personen aangenomen zodat de chaos verminderd wordt. We zijn begonnen met een herkenbare achterstand verwerken om vervolgens een agenda gat te vinden. Zodra we een gat vinden is het tijd voor een een verhuizing. Het is lastig om een prettige locatie te vinden, mijn droom was om een winkelpand te vinden. Echter is dat met velen moeite moeilijker dan gedacht. Een makelaar met laksheid,  of zogenaamde concurrentie tot een twijfelende makelaar met een truc om langdurige huurperiode dan wettelijk is toegestaan akkoorden, zijn de struikelblokken. Na een maand en velen bezichtigingen ben ik tot de conclusie gekomen om tijdelijk een grootschalige opbergruimte te vinden. waar we tenminste de producten overzichtelijk kunnen opbergen en repareren. 

 

September maak je keus

In september twijfelde ik enorm: Apeldoorn of Arnhem? Apeldoorn gaf mij de gelegenheid voor een werkgelegenheid + opslagruimte. Met veel zelfovertuiging heb ik gekozen voor Arnhem. Een prachtige locatie op het IJsseloord 2. Daarbij hoef ik niet meer voor elke pakket 16 minuten te lopen naar een PostNL punt. De PostNL punt zit in het zelfde gebouw. Erg handig want ik kan zowel boven werken aan mijn administratie of inventaris. Ik ben zéér te vrede met de tijdelijke oplossing. 

 

Volgende stappen?

Normaliter plaats ik artikelen begin van de maand. Terwijl dit artikel is gepubliceerd op 21 oktober. Oktober heeft mij enorm veel ruimte gegeven om structuur zowel achter als voor de schermen te bieden. Ik ben weer bezig met structuur te geven aan de webshop, denk aan producten webdesign en het ontwerpen van nieuwe picknickmanden. Daarnaast ben ik begonnen met een nieuw categorie namelijk: kerstpakketten. Een categorie voor zowel Sint en kerst cadeaus voor volwassenen. Vanaf 1 november start de verkoop van óók de meest gewilde manden van de afgelopen 2 jaar. 

Op 4 november vier ik mijn 26e verjaardag. Wat ik ga doen? Ik denk dat het voor mij een verjaardag werkdag is op mijn bureau. Dat is ook wat ik het liefst doe! 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »