Dit zijn dé tips voor het uitkiezen van Afrikaanse beelden in huis - Womens Favorites
Menu
EUR
Dit zijn dé tips voor het uitkiezen van Afrikaanse beelden in huis

Dit zijn dé tips voor het uitkiezen van Afrikaanse beelden in huis

Door: Berna Okue Reacties: 0

 

Dit zijn dé tips voor het uitkiezen van Afrikaanse beelden in huis

Met woonaccessoires bepaal je de sfeer van een woning. Met woondecoratie roep je bepaalde emoties en functionaliteit. Door het veranderen van huis accessoires verander je continuïteit de sfeer in huis. Met Afrikaanse beelden creëer je de setting voor je woning. Maar welke Afrikaanse stam past bij je woning? Dit zijn dé tips voor het uitkiezen van Afrikaanse beelden in huis.

 

1# Herken de gouden regels van woning decoreren

1.1 Geen expert in interieurdesign? Dat maakt helemaal niks uit. Maar wat je nodig hebt zijn de regels van woning decoreren. Bepaal de doel van een ruimte (kamer). Wat voor activiteiten worden er in de ruimte gedaan? Denk aan welke meubelstukken gaan in combinatie met deze ruimte. Is een speelkamer geschikt voor Afrikaanse beelden?  Een tip: beschrijf de ruimte en de activiteiten. Past een breekbaar beeld in deze ruimte? Zo ja, waar dan?

 

 

Afbeelding: Afrikaanse houten beeld vrouw Nala

1.2 Herken en behoud de architectuur van je huis. Heeft je woning zichtbare structuur van het huis (zoals balken of bakstenen) dan ben je meer zoekend naar een natuurlijke 'touch' van woonaccessoires. De beelden die hierbij passen zijn gemaakt van dezelfde type structuur van je woning. 

Afbeelding: Afrikaanse beeld goud Mandisa

1.3 Zoek naar evenwicht in decoreren en herken de woonaccessoire die daarbij past. Een voorbeeld is de texturen en kleurgebruik van je woning. Koude kleuren werken enorm goed in een warme land of omgeving. Een badkamer heeft soms een kleurgebruik die je niet regelmatig terug ziet in een slaapkamer. Terwijl warme kleuren ideaal zijn voor slaapkamers. Herken je dat je zoekend bent naar meer kleur, dan is een woonaccessoire in een felle en zachte kleur een top combinatie. 

 

1.3 Inspiratie is de sleutel tot succes

Visualiseer hoe je wilt dat je ruimte eruit komt te zien met woondecoratie. Je weet dat je een Afrikaanse beeld wilt hebben. Maar past een gouden beeld ook bij de huidige collectie van accessoires? Het is inspiratie wat zorgt voor een voorkeur en passende budget.

 

Utrecht centrum verwelkomt kerstpakketten van Womens Favorites

Kerstgeschenken: De laatste voorraad online tot 22-11-2020

 

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »