Dit zijn dé tips om een kleine woonkamer in te richten - Womens Favorites
Menu
EUR
Dit zijn dé tips om een kleine woonkamer in te richten

Dit zijn dé tips om een kleine woonkamer in te richten

1. Gebruik muren

Een kleine ruimte inrichten kan je vanuit de grond doen. Belangrijk: gebruik de ruimte waar je dagelijks niet op loopt. Waarom? Want de ruimtes wat je niet dagelijks aanraakt zijn mogelijkheden om decoratie of spullen op te bergen. Nét zoals de muren. Gebruik de muren om je spullen op te bergen. In een grote wandkast kun je bijvoorbeeld servies, boeken en speelgoed kwijt. Daarnaast creëer je extra opbergruimte door planken aan de muur te monteren.

Wist je dat: een spiegel zorgt voor een optisch grotere ruimte? Een ronde spiegel variant past in vrijwel elk interieur!

 

2. Hoe hoger, hoe meer ruimte

Heb je niet veel ruimte in de lengte en de breedte? Ga dan de hoogte in! Kies voor een hoge kast of planken aan de muur. Ook lijkt je kleine woonkamer groter als je kiest voor gordijnen die van het plafond doorlopen tot aan de vloer.

 

3. Een kleine woonkamer houdt van licht

Een kleine ruimte lijkt groter als er licht binnen schijnt. Het beste licht is natuurlijk licht. Om dit te bereiken kan je, je muren in een lichte kleur te verven. Dit hoeft niet per se wit te zijn, natuurlijke tinten als beige en grijs doen ook wonderen. Toch liever wat meer kleur? Kies één accentmuur uit en ga los!

 

4.  Indeling is de key

Uitermate belangrijk: bedenk de indeling van je kleine woonkamer. Ga voor minder elementen dan dat je zou doen in een grote woonkamer. Ook hoeven de meubels niet per se klein te zijn, grote meubels in een kleine kamer breken juist de ruimte.

 

Wat zijn jouw tips voor het inrichten van een kleine ruimte? Deel het met ons en laat een reactie achter!

Lees ook dé 5 tips voor een interieur waar je thuis blijer van wordt


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »