Afrikaanse beelden kopen? Dít zijn dé tips om een Afrikaanse beelden neer te zetten in huis - Womens Favorites
Menu
EUR
Afrikaanse beelden kopen? Dít zijn dé tips om een Afrikaanse beelden neer te zetten in huis

Afrikaanse beelden kopen? Dít zijn dé tips om een Afrikaanse beelden neer te zetten in huis

Door: Berna Okue Reacties: 0

Afrikaanse beelden kopen? Dít zijn dé tips om een Afrikaanse beelden neer te zetten in huis

Je bent er klaar voor: een Afrikaanse beeld kopen! Er zijn diverse afmetingen van Afrikaanse beelden. Daarbij staan de beelden bekend om kleurrijke uitspattingen. Maar nét als de woonkamer die je ingericht hebt, wil je dat elk beeldje een plekje krijgt. Daarom hebben wij dé tips verzameld van de leukste plekjes in huis om je Afrikaanse beeldje neer te zetten. Scrol naar beneden en lees dé 3 tips. 

 

Afbeelding: Afrikaanse beeld vrouw De Melanin Women

 

Waar plaats je een Afrikaanse beeld?

Naast dat een Afrikaanse beeld hoop, vrede en harmonie brengt, gelooft men ook dat een beeld kalmte en energie kan brengen. Heb je een hectisch leven? Dan zou een Afrikaanse beeldje kunnen helpen om balans in je levensstijl te creëren.  Om een Afrikaanse beeld volledig zijn werk te kunnen doen, is het van belang dat het beeldje op de juiste plaats staat.

Beantwoordt de volgende punten en dit zijn dé tips om je te houden aan richtlijnen;

  • Ten eerste is het belangrijk wat voor een soort Afrikaanse beeld het is. De meest gewilde en populairste beeld is een Afrikaanse beeld met vrouwen en gezin. Herkenbaar zijn de gezichtsafdrukkring van moeder.

Afbeelding: Afrikaanse beeld vrouw 'Spa day'

 

  • De Afrikaanse beeld staat enorm gewenst in de woonkamer op een neutrale plaats. Denk aan een koffietafeltje of bijzettafel dat diagonaal staat gepositioneerd ten opzichte van de deur. 
  • Plaats een Afrikaanse beeld nooit op de grond of op plekken die lager zijn dan je voeten. Dit is een teken van opgewaardeerd.
  • In diverse Afrikaanse stammen wordt geadviseerd om een beeld boven oog hoogte te plaatsen. Dit heb ik zelf veel gezien in diverse Afrikaanse interieurs. Daarbij zie je dit ook terug in Afrikaanse museums. Het is een hoogte van waardering.

Afbeelding: Afrikaanse beeld vrouw Stoneable

 

  • Studenten kunnen een Afrikaanse beeld op hun, opgeruimd en schoon, bureau plaatsen. Een bijgeloof is  dat Afrikaanse beelden helpt in het bereiken van doelen.

 

Meer Afrikaanse beelden bekijken? Bekijk de collectie van beelden Afrikaanse vrouwen

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »