Volgens duizenden reviews: dit zijn dé 5 best bestelde picknickmanden van 2020: - Womens Favorites
Menu
EUR
Volgens duizenden reviews:  dit zijn dé  5 best bestelde picknickmanden van 2020:

Volgens duizenden reviews: dit zijn dé 5 best bestelde picknickmanden van 2020:

 

Volgens duizenden reviews: dit zijn dé 5 best picknickmanden van 2020:

Als het langzaam weer lekker weer begint te worden in het nieuwe jaar, dan komen de eerste picknickmanden uit de kasten. De eerste picknick van een lenteseizoen is vergelijkbaar als boodschappen doen voor de feestdagen. Denk aan pretzels als tussendoortje en prosecco om de kerstviering te proosten. Het is een start van een nieuw en bijzonder seizoen.

Maar of je een vriendin meeneemt naar een picknick op het strand, een hele gezin, of een picknick op een festival, je hebt de juiste benodigdheden nodig voor een aangenaam picknick. Een tip: het begint met de beste picknickmand. 

 

Een picknickmand als vervanger voor boodschappentas of kerstpakket

Een boodschappentas verbruiken en een koelbox meenemen voor drankjes en gekoeld eten? Het kan, maar waarom zoveel moeite? Kans op beschadiging is enorm groot en gemakkelijk met kleine kindjes op pad ga, kan ik mij voorstellen dat je het liefst een hand vasthoudt van het kind: just in case. Een praktische oplossing is een gevulde mand met bestek, borden, servetten, kleed en zélfs een snijplank. Dit kan in een indrukwekkende picknickmand!

In dit artikel delen we een lijst met de beste picknickmanden die je kan kopen voor elke picknickbehoefte. De lijst is gebaseerd op persoonlijke ervaring, een goudmijn want dan weet je wat perfect aansluit op je behoeftes. 

 

In één oogopslag: dit zijn de beste picknickmanden

Picknickmand 4 personen met koelvak: The Blue Lagoon blauwe en luxe picknickmand.

 Beste picknickmand voor kind: Het bloemenroosje wit voor kind

Beste rieten picknickmand: Old Panter lege rieten picknickmand

Best geïsoleerde picknickmand:  Groene stijlvolle 4 personen picknickmand Aloe Vera

Beste wijnmand: Rieten mand voor wijnflessen Champagne Party 

Beste Picknickmand rugzak: Picknick rieten schoudertas Bohemien

Beste picknickmand 2 personen: 2 personen Apple Pie

Beste picknickmand 6 personen: Bohemian Style

 

Waar let je op bij het kopen van een picknickmand?

Een feilloze picknickmand voor een vriend(in) of familie, hangt af van gebruik. Misschien heb je er meer picknickaccessoires nodig of juist meer manden. Voor een wandelaar is een picknickmand met handvat niet zo praktisch, maar een schoudertas van riet juist wel. Bedenk welke mand je kiest met deze belangrijke eigenschappen:

Prijs: picknickmanden variëren van extreem goedkoop (en misschien niet erg betrouwbaar) tot uitzonderlijk te duur (en waarschijnlijk niet echt de uitgave waard). Met zoveel picknickmanden beschikbaar, kan je een budget instellen en toch een geweldige optie vinden die je limiet niet overschrijdt. Afhankelijk van de benodigde accessoires.

Hoe meer picknickaccessoires je nodig hebt, hoe hoger de prijs, dus als je geen mand voor vier personen nodig hebt, overweeg dan een twee persoons mand. Dat bespaart geld en het helpt enorm om een mand te vinden die ook niet veel ruimte inneemt.

Materiaal: Rieten en houten picknickmanden zijn beeldbepalend. door de vooruitgang in geïsoleerde materialen en inklapbare manden is er een nieuwe variëteit aan picknickmanden op de markt gekomen. Als je iets wilt dat onderscheidend en typisch is, blijf dan bij de rieten en houten opties. Ze zullen wat prijziger zijn, maar ze zijn mooi. Als u op zoek bent naar iets dat gemakkelijk te vervoeren is, snel schoon te maken en duurzaam kan zijn om veel buiten te eten, overweeg dan om tassen en te dragen.

Grootte: niet alle picknickmanden worden geleverd met borden, servetten en serviesstukken. In feite wil je dat misschien niet eens in je winkelmandje. Maar als je dat doet, zorg dan dat je genoeg stukken hebt voor iedereen op de picknick. Je kan picknickmanden kopen voor groepen van zes en zo klein als twee. En als u een mand koopt die geen van deze items bevat, zorg er dan voor dat de mand een capaciteit heeft die groot genoeg is voor een volledige maaltijd. Een met 15 tot 25 liter moet voldoende ruimte hebben voor een gezin van drie of vier.

 

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »