4 geweldige ideeën voor een picknick op oudejaarsavond - Womens Favorites
Menu
EUR
4 geweldige ideeën voor een picknick op oudejaarsavond

4 geweldige ideeën voor een picknick op oudejaarsavond

Door: Berna Okue Reacties: 0

 

4 geweldige ideeën voor een picknick op oudejaarsavond

Het mooie van oudejaarsavond is dat het zo ongeveer ieders soort vakantie kan zijn. Je hoeft niet onder een rots of in het diepe bos met een boom te zijn als gezelschap, of de avond alleen door te brengen voor een vuur in de hoop voor de laatste keer de hele samenleving te ontvluchten voordat het nieuwe jaar begint Hoewel veel mensen ervoor kiezen om bij het vuur te gaan zitten en bekers wijn te drinken terwijl de avond vordert, kunnen anderen genieten van een picknick met hun vrienden en genieten van een beetje romantiek terwijl ze het vuurwerk bekijken vanuit het comfort van hun picknicktafels. Hier zijn enkele ideeën voor een romantische oudejaarsavondpicknicks:

Afbeelding:Picknickmand van riet 4 personen Apple Pie

Vuurwerk bekijken

Als je echt helemaal uit wilt gaan, kun je naar het vredespark in het midden van de stad gaan en vanaf daar naar de vuurwerkshow kijken. Veel locaties bieden prachtig vuurwerk vanaf hun dekken, patio's en andere buitenruimtes.

Vuurwerk tijdens het avondeten - Een van de meest romantische manieren om oudejaarsavond door te brengen, is dineren met je geliefde of zelfs dineren op het strand met degene van wie je houdt. Eet je favoriete hapjes voordat je zelfs maar naar het diner gaat, en vergeet niet om bij een paar van je lokale delicatessen vooruit te bestellen en in te kopen. 

 

Diner onder de sterren

Vaak houden mensen ervan om op een of ander moment met hun vrienden en familie lekker onder de sterren te dineren. Het leuke van oudejaarsavond is dat het buiten donker is, waardoor je nog veel meer kunt genieten van een diner in het maanlicht. Als je wilt picknicken onder de sterren, moet je een aantal verschillende locaties proberen, zoals parken en strandje of uitzicht op een bos. Daarbij zijn er corona vrije buitenbioscopen voor een drive. 

Vuurwerk aan het water

Oudejaarsavond is ook een goed moment om van vuurwerk in het water te genieten. Veel mensen houden ervan om hun vuurwerkshows direct naast het water te houden, in de hoop dat het water uiteindelijk het vuurwerk zal aansteken zodat iedereen het kan zien. Als je een eigen aanlegsteiger hebt, kun je 's avonds misschien rondkomen met alleen je eigen vuurwerk. Anders moet u misschien kleinschalig vuurwerk kopen. Bij sommige evenementen kun je ook vuurwerk op waterbasis huren, dus kijk wat ze te bieden hebben.

 

Meer lezen

Hoe maak je je eigen kandelaar?

Nieuwjaarscadeau voor haar: Afrikaanse beeldhouwkunst en Afrikaanse beeldcollecties

Volgens duizenden reviews: dit zijn dé 5 best picknickmanden van 2020:

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »