Zwanger? Cadeau toekomstige mama

Zwanger? Cadeau toekomstige mama

Niets is zo leuk als shoppen voor een baby of een zwangere vriendin! Al die ieniemienie, zachte dingetjes enzo… Aangezien de meesten van ons niet de loterij gewonnen hebben, kun je niet alles kopen. En de vraag is of je vriendin daar überhaupt wel blij mee zou zijn. Dus wat zijn nu de allerleukste cadeaus van Womens Favorites?

Baby’s eerste fotolijst… Trotse Mama

Hoe leuk is de eerste fotolijst voor de baby? Een trotse mama wilt natuurlijk de eerste kiekjes bewaren en dat kan, met deze fotolijst!

2. Lightbox unicorn | Pretty pink

Opzoek naar een nachtlampje voor de babykamer? Soms is het fijner voor je ogen, om midden in de nacht geen gebruik te maken van de felle muurlamp. Met deze lightbox krijg je genoeg licht in de babykamer.

3. Allereerste eenhoorn baby fotoframe

Té leuk om in de babykamer te zetten! Stop één van de eerste kiekjes in de fotoframe van de allerkleinste eenhoorn-fan.

4. Theepot mamstijd

Even een rust momentje voor de nieuwe mama! Is de baby even inslaap gevallen en je wilt dat de aanstaande moeder even tot rust komt? Dan zegt de onderstaande theepot meer dan duizend woorden!

4. Baby’s eerste jaar fotolijst

De populaire babylijst om te geven! Erg leuk om bij te houden hoe het eerste jaar verliep als moeder. In de fotolijst passen 12 foto’s; voor elke maand natuurlijk één!

Baby’s first… Echo fotolijst | Meisje

Elke echo is spannend en het lijkt wel vernieuwend. Té leuk om te hebben voor aanstaande ouders.

Baby’s first… Echo fotolijst | Jongetje

pinit fg en rect red 28 - Zwanger? Cadeau toekomstige mama