Waarom zijn de bohemian picknickmanden op nabestelling verkrijgbaar?

Waarom zijn de bohemian picknickmanden op nabestelling verkrijgbaar?

womensfavorites picknickmanden2018 - Waarom zijn de bohemian picknickmanden op nabestelling verkrijgbaar?

Nabestelling voor een reden

Dagelijks verwerken wij bestellingen van de bohemian assortiment. Wij proberen nátuurlijk zo efficiënt mogelijk uw bestelling te leveren aan uw verzendadres. Daarbij kiezen we voor  een methode als nabestelling voor picknickmanden. Waarom kiezen wij voor deze reden?

 

Picknickmand Blue Lagoon (twee of vier persoons)

Redenen

  •  Voor verzenden naar Nederland, is het voor u als klant (-en voor ons)  het voordeligst om in grote hoeveelheden de producten te bestellen.
  • De leveranciers analyseren de hoeveel bestellingen wij wekelijks binnen krijgen. Deze worden door planmatig verwerkt in het verzendproces.
  • De leveranciers leveren 2 keer per week de bestellingen af in onze shop. Waardoor de bestellingen na goedkeuring doorgestuurd worden naar het desbetreffende adres.
  • Wij streven naar het waarborgen van kwaliteit. De bohemian assortiment wordt handmatig geproduceerd door de designer. Daarbij vinden wij het erg belangrijk om al onze producten, na te controleren op foutsporen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom het verzendproces tussen  5-7  werkdagen duurt.

11 - Waarom zijn de bohemian picknickmanden op nabestelling verkrijgbaar?

pinit fg en rect red 28 - Waarom zijn de bohemian picknickmanden op nabestelling verkrijgbaar?