Vóórkom een zomerdip met deze tips!

Vóórkom een zomerdip met deze tips!
Whiskey Royal geschenkdoos womensfavorites 02 - Vóórkom een zomerdip met deze tips!

Hét begint al op de terugreis: het weer, de negatieve persoonlijkheden op straat, het eten en je mindset. Tja, na je vakantie wordt je erg op de feiten gedrukt dat realiteit inslaat als een bom. Uit onderzoek blijkt dat het vakantiegevoel na 3 tot 5 weken weer verdwijnt. Tijd om de zomerdip tegen te gaan voor dat het te laat is .

Een onthulling van het geheim: het begint bij je interieur.

Picknickmand hetroosje tweepersoons Womensfavorites 04 - Vóórkom een zomerdip met deze tips!


1. Neem afscheid van je vakantiegevoel

Pff… Nét aangekomen thuis van een leuke vakantie? Verschuif je klusjes! Rust lekker uit voor dat je begint aan je routine. Je weet dat je kleren in de koffer wel even kunnen wachten tot dat ze schoon zijn. Bestel wat te eten, neem een drankje of verlaat snel je woning door heerlijk naar een sauna te gaan. Waarom? Omdat je dan weer went aan de omgeving.


2. Changes creates a happier life

Probeer je dagelijkse routine te wijzigen als voor je vakantie. Heb jij tijdens je vakantie besloten om je toekomst aan te pakken? Dan is de perfecte timing om dit te doen: na je vakantie. Voeg vernieuwing toe in je routine; doe activiteiten die je voorheen niet deed. Ontdek een nieuwe sport, ga cursussen volgen, bezoek een nieuwe omgeving. Dit is de ideale moment om je bucketlist af te strepen.

Screenshot 20190625 120607 Instagram e1561627844667 702x720 - Vóórkom een zomerdip met deze tips!


3. Cooling down the mindset

Maak een ‘negatieve mindset planning’. Wat is dat? Nou; een planning, waarop je beschrijft je negatieve gedachtes. Waar heb je dagelijks moeite mee, is het: werk, social media, nieuws of vrienden. Waar en door wie word je down? Je hoeft het niet dagelijks bij te houden maar één dag is voldoende. Door bewust zijn van je negatieve mindset, kan je een planning maken om het te verminderen. Wat is de oplossing als je toe bent aan vernieuwing? Een nieuwe baan, nieuwe persoonlijke relaties ontwikkelen; het is jouw mindset.

Womensfavorites we are open 01 webshop - Vóórkom een zomerdip met deze tips!


4. Ga shoppen!

Dat klinkt gék; na het uitgeven van al het vakantiegeld, moet ik gaan shoppen? Ja, want shoppen is gezond. Uit onderzoek blijkt dat shoppen een vom van ontspanning is. Het bestrijdt angst, waardoor je visualiseert hoe een nieuw product of dienst, je blikt naar ‘een nieuw leven’ (toekomst). Je verbrand calorieën. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen 300 kilometer door de winkelstraten, per jaar belopen. Hierdoor blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn als je iemand of jezelf trakteert op iets nieuws.

Picknickmand Womensfavorites 2019 - Vóórkom een zomerdip met deze tips!


5. Een vernieuwde interieur helpt!

Je interieur kan de oplossing bieden tegen een zomerdip. Je komt thuis in een omgeving wat je beschouwd als een ‘flauwe omgeving’. Je interieur ziet er minder tropisch uit dan het vakantieland waar je was. Misschien is het tijd voor een verbouwing. Of kan het verplaatsen van je meubilair al een verfrissende look geven. Als dat niet helpt, zijn de woonaccessoires toe aan vernieuwing. Een vakantietint is hartstikke leuk om te verwerken in je interieur. Weleens over nagedacht dat decoratie de negatieve aura kan verwijderen?

Ben jij toevallig gék op woonaccessoires met een vakantie gevoel. Dan is het tijd om een kijke te nemen in de collectie voor: vakantie woonaccessoires

pinit fg en rect red 28 - Vóórkom een zomerdip met deze tips!