Unicorn party met.. Eenhoorn musthaves!

Unicorn party met.. Eenhoorn musthaves!

A22B99C7 3823 4B2E 9066 93D18020661A e1530110755238 - Unicorn party met.. Eenhoorn musthaves!

Unicorn party met.. Eenhoorn musthaves!

Organiseer je binnenkort een kinderfeest voor de kids en is het thema unicorn? Dan hebben wij de leukste tips om het feest te decoreren tot in detail.

Bekijk ze snel!

45921 - Unicorn party met.. Eenhoorn musthaves!

Tip 1: Fantasie = kleurrijk!

Een unicorn feest is verassend, kleurrijk en magisch. Dit creëer door simpelheid. Geloof het of niet maar houdt het simpel. Met een low-budget ben je het creatiefst. Daarbij hoort een kleurenpallet bij. Door de bovenstaande kleurpallet te gebruiken, combineer je gemakkelijk de juiste kleuren voor het feest.

Unicorn Led light box | kinderkamer

Tip 2: Wat heb je nodig?

Naast een locatie is decoratie het allerbelangrijkst. Geloof het of niet: houd kinderen bezig met een speurtocht met unicorn-kaarten. laat ze verschillende activiteiten doen tijdens de speurtocht. Hoe leuk is het om uiteindelijk een pinata te vinden in een boom? Laat ze jouw zelfgemaakte lollipops versieren en op eten. Met voorbedachte decoratie, houdt je de kids lang bezig!

Wil je meer weten over wat je nodig hebt voor een kinderfeest met de thema unicorn? Wij hebben de verjaardag checklist gemaakt voor je!

KLIK HIER EN DOWNLOADEN MAAR!

Tip 4:  Goodiebags en cadeau voor de jarige jop!

Oeps bijna vergeten! Het allerbelangrijkste mag natuurlijk niet ontbreken. Ook erg lastig om jaarlijks uit te kiezen: een verjaardagscadeau. Wat is nou leuker om de kamer om te toveren tot een unicorn wereld! Van sierkussens en knuffels op het bed, tot het sparen van geld in een spaarpot. Kortom: wat een verassing zeg!

Unicorn magische wandklok

Wil jij weten waar je de mooiste unicorn producten voor de kinderkamer vindt?

BEKIJK HIER

 

 

pinit fg en rect red 28 - Unicorn party met.. Eenhoorn musthaves!