SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!

SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!

IMG 2678 - SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!

Hey Favorite!

Ben je nóg aan het nagenieten van de zomer? Ben je bang dat de koude dagen je winterdip activeert? Met deze overtreffelijke repen vermijd je de winterdip.

 

768 90 80 kar tc limiteds 2018 stapel rgb - SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!
Foto: @Tonychocoloney

 

Fairtrade = healthtrade

Één van de lekkerste fairtrade repen van Nederland is nátuurlijk van het merk Tony Chocoloney.  Daarbij is elk hapje is voortreffelijk en ook herbeleef je hemel op aarde telkens. Met de missie van Tony Chocoloney:’ Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade’, is een steentje bijdragen in dit proces niet moeilijk. Het is simpel gezegd niet zo makkelijk. Maar wat wij als Favorites kunnen doen, is ervoor zorgen dat de cacaoboeren minder leven van armoede en dat kinderarbeid vermindert wordt (en stopt).

 

IMG 2672 - SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!

Tony FANS opgelet!

Hoe steunen wij als Womens Favorites de missie van Tony? Nou, jij krijgt in de maand september, gratis bij je bestelling een  Tony Chocoloney reep. Hoe leuk is dat? Zo steun je zowel Tony’s missie en geniet je binnenste-buiten van je bestelling.Bestel je in de maand september (2018) dan krijg je hoe dan ook een Tony reep. Zo lang de voorraad verstrekt verzenden wij  deze uiteraad mee.

Waar wacht je nog op Favorite? Het is tijd voor een tussendoortje en nieuwe favorites voor je huis… Bekijk snel ons assortiment!

hanndtekeningblog 1 - SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!

11 - SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!

 

 

pinit fg en rect red 28 - SEPTEMBER GOALS: Nagenieten met Tony Chocoloney!