SATERDAY BIG SALE (4 november)!

SATERDAY BIG SALE (4 november)!

Hey favorite,

Nog aan het twijfelen over welke producten je in huis neemt? Maak je geen zorgen want aankomende zaterdag weet je het zeker! Met de zaterdag SALE van deze week, zijn jouw ‘favorite’ artikelen scherp afgeprijsd zodat jij begin van de maand nog rondkomt. Benieuwd naar de BIG SALE? Lees dan snel verder!

Pagina7BannerSaleWomensFavorites - SATERDAY BIG SALE (4 november)!

Happy b-day month!

Zaterdag is voor het eerst in vier jaar tijd de oprichtster van Womens Favorites op een zaterdag jarig! Met een birthday attitude weet directrice en influencer Berna-lisa Okue de leukste woonaccessoires te verzamelen. “Gepassioneerd en creativiteit is de boodschap van de webshop. Daarom vier ik zaterdag mijn verjaardag en wil ik al mijn favorites een suprise sale geven!”

WHAT’S THE SUPRISE?

“Dat ga ik niet zeggen! Je komt vlak na de bestelling achter met welke korting en cadeau jouw bestelling geleverd wordt. Ook zijn de prijzen zaterdag afgeprijsd maar daar kom je pas na de invoering van je kortingscode achter. It’s a suprise favorite!”

 

Nieuwe woonaccessoires kerst | Womens Favorites

Ben jij benieuwd naar de zaterdag SALE? Stay tuned en bezoek de website aankomende zaterdag. Het wordt een gekke huis en weet je wat dat betekend? Bestel je favorite op tijd en je second favorite op zaterdag want, op=op!

hanndtekeningblog 1 - SATERDAY BIG SALE (4 november)!

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - SATERDAY BIG SALE (4 november)!