RETOUR & BEDENKTIJD

womensfavorites leverancier 2019 01 - RETOUR & BEDENKTIJD

Herroepingsrecht & bedenktijd

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is bij ons geen enkel probleem! Volg de volgende stappen om je retourzending te verwerken.  

Bedenktijd en recht

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@womensfavorites.nl of via het: modelformulier herroeping retourformulier.  

Vervolg retourneren

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 48 uur worden verwerkt bij ons. En ontvang je een bevestiging van ontvangst, samen met de creditnota. Zodra het verwerkt is ontvang je het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar je ook mee hebt betaald: binnen 5 dagen naar de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van retourzending. Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard leverling. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening tot het aankoopbedrag van €30,-. Een besteding boven de aankoopbedrag van €30,- krijgt u na uitbesteding van retoureren teruggestort op de betaalde rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Tevens adviseren wij je om de retourzending terug te sturen met een track& trace code.

 

Let op!

Zonder bewijs van verzending met track& trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender.) Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ons retouradres:

Womens Favorites

Bergerhof 27

6871 ZD Renkum

 

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met contact@womensfavorites.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

pinit fg en rect red 28 - RETOUR & BEDENKTIJD

De waardering van www.womensfavorites.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 12 reviews.

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Hoi! Kan ik u helpen?
Powered by