Kerstboom decoratie tips

Kerstboom decoratie tips

Het is weer tijd van het jaar om een kerstboom te halen en decoreren. Heb je nóg kerstdecoratie liggen van vorig jaar en wil je dat de boom niet ver van je smaak en persoonlijkheid weerspiegeld? Lees dan snel verder want, de volgende tips helpen je om deze statement te maken!

pexels photo 1645170 1080x720 - Kerstboom decoratie tips

WIT EN HELDER

Weg met de natuurijke ‘groene boom’ en ‘hallo’ bestrooide kerstboom! Een sneeuwbestrooide kerstboom is volledig omarmd met witte ornamenten en cadeaus, plus natuurlijk geweven lint en andere aardse accenten.

Een alternatieve kerstboom

Voor de minimalistische, modernistische of niet-traditionalistische kerstboomliefhebbers, is in de laatste jaren de alertnatieve kerstboom in gedachte. Mocht je een woonruimte hebben waar de kerstboom veel plek in beslag neemt, is dit een perfecte oplossing.

pexels photo 814266 1080x720 - Kerstboom decoratie tips

Basic plane-Jane kerstboom

Een kerstboom met weinig accessoires, blijkt ook een groeiende trendsetter te zijn jaarlijks. De natuurlijke takken met alleen lichtassortiment is catchy en minder werk.

IMG 2005 - Kerstboom decoratie tips
Author: Siera

DE GEDEMPTE BOOM

Deze lichte en luchtige woonkamer is voorzien van een traditionele bos-groene dennenboom, die is ingericht in verschillende gedempte en glitterachtige ornamenten.

Bekijk snel onze kerstproducten

pinit fg en rect red 28 - Kerstboom decoratie tips