Een originele Vaderdag cadeau om nooit te vergeten

Een originele Vaderdag cadeau om nooit te vergeten

b7e6d3a1082a7dacb7312bc6efcc4129 e1528884506712 - Een originele Vaderdag cadeau om nooit te vergeten

 

Het is bijna Vaderdag! Daarbij weet jij precies wat de betekenis daarvan is:  verwen-je-vader-op-deze-dag. Vind jij het lastig om een origineel cadeau te vinden voor een vader? Wij zetten de  tofste Vaderdag cadeau’s van Womens Favorites op een rijtje!

1. Picknickmand Het Roosje

Het cadeau is natuulijk voor een vader. Maar stiekem weten we dat mannen het harstikke gezellig vinden om een cadeau te delen. Na een lange werkdag is het tijd om te ontspannen. Pak de picknickmand in met lekkernijen en geniet van de zonsondergang. Liefde gaat (bij de man) door de maag, toch?

Picknickmand Het Roosje

 

1. Koffie recept  sierkussen

Elke morgen neemt je vader een kopje koffie. Hij heeft natuurlijk zijn koffie-pats kant-en-klaar liggen. Maar misschien is het een tof  idee om hem aan te herinneren wat dé koffie recept is? Gewoon: door middel van een recept op een kussen bijvoorbeeld…

Koffie recept! ❤ Sierkussen

 

 

3. Een baby fotolijst

Vader is vaak buiten het huis aan het werk…. Erg jammer wnat hij mist steeds de eerste momenten. Gelukkig worden deze vastgelegd door mams en zijn deze herbeleefbaar door deze fotolijst. De fotolijst is erg leuk voor op kantoor of tijdens een zakenreis.

Baby fotolijst ‘new born’

 

4. Sherlock Holmes boek | Beoordeel een boek niet op zijn kaft

Houd je vader er van om souvernirs of notitieblaadjes te bewaren? Stop het allemaal in deze opbergkist. De Sherlock Holmes boek is voor de échte schatvinders. Wat zal je vader verassend op kijken want, het is helemaal geen boek. Beoordeel daarom een boek niet op zijn kaft…

Sherlock Holmes boek | sieradendoos

 

hanndtekeningblog 1 - Een originele Vaderdag cadeau om nooit te vergeten

pinit fg en rect red 28 - Een originele Vaderdag cadeau om nooit te vergeten