Een bijzondere klant

Een bijzondere klant

De afgelopen maanden heeft Astrid van Kollenburg, uren besteed aan het schrijven van haar eigen boek. Met trots werden wij door Astrid benaderd om de vraag te beantwoorden:’Wie is de meest bijzondere klant die je tot heden is bij gebleven?’ Benieuwd? Lees snel verder, want dit is heel bijzonder!

Succes met je webshop

Astrid van Kollenburg volgen wij al een tijd via social media. Astrid is dé expert van het bedrijf Succes met je webshop. Wij halen dagelijks inspiratie uit haar platformen, om Womens Favorites naar een hoger niveau te tillen. Zó doende; kregen wij in juli een vraagstelling van Astrid in onze mailbox: ‘Wie en welke situatie is ons bijgebleven binnen Womens Favorites?’ Perplex kregen wij in september de boek fysiek in handen. Haar eerste druk van ‘Meer verdienen met je webshop’ is een feit. Tijdens het lezen, herkennen wij een verhaallijn die geen enkel media weet over ons. Het begint met een bijzondere klant:

Meest bijzondere klant

‘Ondanks hadden wij een enthiousiaste klant in de webwinkel. Zij was enorm geïnteresseerd in één van onze picknickmanden. Voorafgaand aan de bestelling vroeg de klant per e-mail of het haalbaar was om de mand voor een specifieke datum te leveren. Omdat het product nog geproduceerd moest worden, was de levertijd wat langer. Desondanks zou de mand er nog op tijd zijn. Ondertussen bleven we mailcontact houden, dat gaandeweg niet meer alleen over mijn webwinkel en het product ging, maar ook over de aankomende bruiloft van de Engelse prins Harry en Meghan Markle. Na de levering van het product ontvingen we per mail een bedankje van de klant. De picknickmand bleek een cadeau te zijn voor het Engelse koninklijke paar, dat die dag in het huwelijksbootje trad. Als webwinkelier vond ik dit een geweldige ervaring.’ – Berna Okué Womens Favorites

De bovenstaande is een citaat uit het boek van ”Meer verdienen met je webshop”. Het is waar: de winst van een webshop is niet de financiële situatie van een bedrijf maar het creëren van een band met je klanten.

pinit fg en rect red 28 - Een bijzondere klant