De influencershop!

De influencershop!

Opening with influencers!

Een paar dagen na de opening zijn we nog druk bezig met het onderhouden van de webshop. Daarnaast zijn we ook bezig met het importeren van  toffe must-need-woonaccessoires. Zo introduceren we vanaf november onze kerstassortiment afkomstig van Amerika, Zweden en Engeland. Deze woonassortiment mag je echt niet missen! Wil jij het kerstassortiment eerder zien of profiteren van ‘secrer’ kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief want, die mag je echt niet missen!

 

Welovebloggers WomensFavorites - De influencershop!

The influencershop home shop ♥

Ook zijn we in de afgelopen twee dagen  benaderd door meer dan vijftig (internationale) influencers. Wat tof dat jullie een samenwerkingsverband inzien! Dit is de reden waarom we het volgende concept bedacht hebben!

 

Foto 19 09 17 14 44 21 e1506955715995 - De influencershop!Foto 10 10 17 15 19 00 - De influencershop!

Woonacessoires van je favorite influencer

Ben jij fan al een lange tijd van top influencers? En vraag jij jezelf wel eens af hoe een huis van je ‘favorite’ influencer eruit ziet? Wij slepen je vanaf november mee in de woning van een top influencer! Benieuwd naar het eindresultaat? lees vanaf begin november de interviews met influencers via onze shop en kom erachter welke woonaccessoires de ‘favorite’ is van jouw favoriete influencer!

 

hanndtekeningblog - De influencershop!

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - De influencershop!