After summer collectie

After summer collectie


Oh nee: de zomervakantie is bijna weer afgelopen! Een goed idee om de zomer af te sluiten is shoppen! Waarom? Uit onderzoek blijkt dat shoppen helpt tegen een dip. Daarom zetten wij in dit artikel de leukste after summer woonaccessoires op een rijtje!

Avro Lancaster | vliegtuig wandklok | wandplank

Een vakantievlucht met turbulentie of vertraging? Wat een reis heb jij meegemaakt zég! Hoe gaaf is het om je souvenir van vakantie op een vliegtuig neer te zetten? Met deze metalen wandplank kan dat!

Metalen vliegtuig wandklok

Kan jij niet wachten om je spullen in te pakken en op vakantie te gaan? Tel af met deze metalen vliegtuig wandklok! De wandklok is gemakkelijk te bevestigen en een opvaller voor je interieur!

Whiskey Royal geschenkdoos

Ben je nét terug van vakantie en mis je nú al de ‘zomervibe’? Dan is het tijd om de bittere nasmaak weg te spoelen met een glas Whiskey. Een prachtige geschenkdoos om te geven aan een whiskey-fan!

Wilg houten picknickmand

Een picknickmand in herfstkleuren? Ja, dit is’m! Na de maand augustus, komt er vast nog een moment om nóg te genieten van het warme zonnetje. Erg leuk als verjaardagscadeau of relatiegeschenk voor in de herfst.


4 persoons picknickmand | Groene Madelief

Deze 4 personen picknickmand is té gaaf om cadeau te doen. De picknickmand is gemakkelijk draagbaar als schoudertas en heeft een moderne kassala-uitstraling.

Etagère Palmboom Goud

Wat erg handig is tijdens de lunch: een etagére! De gouden Palmboom Etagère 3 Layer is een robuuste etagère van 85 centimeter hoog, gemaakt van stevig mangometaal.

Pot & Vaas aqua blauwe ananas


Coole ananassen van Pot& Vaas. Deze blauwe ananassen zijn prachtig geglazuurd en zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek.

pinit fg en rect red 28 - After summer collectie