Afrikaanse beeldjes levertijd

Afrikaanse beeldjes levertijd

 

Afrikaanse beeldjes

Eindelijk arriveren ze! De Afrikaanse beeldjes komen eraan. Met veel vragen en vooraf bestellingen, verwelkomen wij deze prachtige exemplaren. Bekijk snel hier de informatie over dit product.

africka 023 - Afrikaanse beeldjes levertijd

Poly Stone

Hangemaakt van Poly Stone materiaal zijn de beelden tot in detail afgewerkt. Wat is polystone? Polystone is materiaal waarvan een oppervlakte gespoten en gegoten wordt. De beeldjes worden op een duurzame methode geproduceerd en krijgen een granietachtige look. Net zo vergelijkbaar als sement.

 

nieuw poly maart 17 131 - Afrikaanse beeldjes levertijdnieuw poly maart 17 115 - Afrikaanse beeldjes levertijd

Wanneer komen ze nou eindelijk?

De beeldjes zijn onderweg. Aanstaande vrijdag worden de eerste beeldjes geleverd. Dit zijn de beeldjes die  al online vindbaar en eventueel te bestellen zijn. De zilveren ‘beeldjes’ zijn alleen op pre-order te bestellen en zijn vanaf morgen zichtbaar online en bestelbaar.

 

africka 012 - Afrikaanse beeldjes levertijdafricka 002 - Afrikaanse beeldjes levertijdafricka 003 - Afrikaanse beeldjes levertijd

 

Hoe bestel je zilveren beeldjes?

De zilveren beeldjes zijn alleen op pre-order te bestellen. Hoe bestel je ze? Deze week worden de zilveren beeldjes online gezet. Je legt het product in je ‘winkelmandje’. Je besteld het product door af te betalen. Vervolgens krijg je een mail met bevestiging van je betaling. Ook krijg je spoedig mogelijk een mail met wanneer het beeldje geleverd wordt. De levertijd is in dit geval langer ongeveer 1-2 weken. Ondertussen houden wij je op de hoogte van verzending en levering.

Wil je meer beelden zien? Bekijk hier onze producten. Blijf ook op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

 

pinit fg en rect red 28 - Afrikaanse beeldjes levertijd