Over ons

Hey Favorite! Leuk dat je een kijkje neemt bij Womens Favorite! Wij zoeken excentrieke en leuke items voor je uit, van over de hele wereld. Van handgemaakte items uit India, tot geweven kussenslopen uit Argentinië. Dit zijn mooie en trendy artikelen van diverse landen, verkrijgbaar in onze webshop.

In onze collectie shop je verschillende merken waaronder Bloomingville, The Birds and the Bees, A La en Charmel.

Alle orders worden dagelijks verzonden vanuit ons kantoor gevestigd in Renkum. Met veel aandacht en liefde verpakt zodat je bestelling een maandelijks cadeau is voor jezelf of voor ‘your favorite person’.

 

 

Kantooradres:

Womens Favorites Home

Bergerhof 27

6871ZD, Renkum

Nederland

KVK: 69695938

BTW nummer: NL218681173

E-mail: contact@womensfavorites.com

Home

Wij zijn erg gepassioneerd in het werk wat we uitvoeren. Daarom vind je op onze webshop veel redactiehartjes en hopen we je te inspireren met onze producten! 🙂

Teamwork

Een team met passie voor lifestyle design! Zo hebben we allemaal de 'Favorites spirit' om dag en nacht voor je klaar te staan. Zo werken we achter de schermen keihard om samen het avontuur te beleven van Womens Favorites.

Innovation

Wij streven naar nieuwigheid, apartheid en betaalbare producten voor onze klanten. Maandelijks verassen we onze klanten met bijzondere designs en zeldzame producten.

Celebration

Een vernieuwde interieur moet natuurlijk gevierd worden. Of het nou de aankomende feestdagen zijn of een verjaardag. Ons team selecteert ook de leukste 'favorites' van het jaar om het feestje compleet te maken!

Wij zijn erg geïnteresseerd
in samenwerken met unieke merken!

OPRICHTER

Na twee jaar erover nagedacht te hebben is het tijd om de nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben zes jaar geleden begonnen met de blog Inspire Your Lifestyle. Door uitbreiding van mijn dagelijkse activiteiten en de kanaal The Brown Velvet te starten, kreeg ik een beperkte tijd om mijn blog bij te houden. Zo begon ik met mijn passie voor fotografie en video via de online kanaal The Brown Velvet en voor dat ik het wist volgen 50.000 mensen wereldwijd het verhaal van The Brown Velvet. Ik wou naast mijn kanalen altijd al een webshop starten. Dus 2017 werd het jaar van de ultieme webshop droom!

no image - Over ons

Berna Okue

OWNER

INSTAGRAM

pinit fg en rect red 28 - Over ons

Hoi! Kan ik u helpen?
Powered by

De waardering van www.womensfavorites.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.1/10 gebaseerd op 7 reviews.