5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

het Engelse woord “picnic” komt van de Franse term “pique-nique”, die vanaf het midden van de 17e eeuw werd deze term gebruikt voor wijnproevers die hun eigen wijn naar buiten brachten om uit-eten-te gaan. Sindsdien is de picknickmand ontstaan.

Waarom heb je een picknickmand nodig?

De picknickmand is een aantal jaren vervaagd als trend en weer een trendsetter voor de komende jaren. Doe je het voor de trend of juist omdat het een benodigheid is voor in de toekomst? Twijfel je of het bij je past? Lees dan snel de onderstaande redenen om ‘m snel in huis te hebben!

Picknickmand omaslieveling 2019 tweepersoons - 5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

1. One hand only

Een wandeling door het bos met je hond of kind? Soms kan het door een schoudertas of rugzak een pijnlijke schouder/rug opleveren. Met een picknickmand met handvat is het probleem opgelost.

Picknickmanden Womensfavorites 2019 1 - 5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

2. Oeps.. servies kapot!

Voor dat je een wandeling neemt is het noodzakelijk om servies en voedsel in te pakken. Dan denk je dat al het servies beschermd is en voor dat je het weet hoor je het rinkelen. Je doet je tas open en je ziet dat het servies kapot is het plastic gescheurd. Dat is balen, want je had zo zin in een rustgevende picknick.

Picknickmand Appeltaart 2019 - 5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

3. Koelbox in één

Een picknickmand van Womens Favorites bestaat uit een mand, servies en koelbox in één. Dit is zo fijn want zowel je eten als drinken blijft onderkoeld, vers en is zeker niet van kleur verandert.

Picknickmand Womensfavorites 2019 - 5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

4. Kliekjes zijn oké

Centjes sparen door niet naar een restaurant te gaan en je kliekjes opeten is oké. Hoe leuk is het om je kliekjes te eten in een andere locatie dan thuis? je pakt deze gemakkelijk in!

Picknickmand hetroosje tweepersoons Womensfavorites 04 - 5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!

5. Bouw je eigen feest

Een gratis locatie voor je picknickfeest… je hoeft alleen je picknickmand mee te nemen en gezelschap! Hoe fijn is het om meters het bos in te lopen om vervolgens een drankje m

Ben jij benieuwd naar onze picknickmanden? Bekijk ZE HIER!

pinit fg en rect red 28 - 5 redenen om een picknickmand in huis te hebben!